O ambulanţă care transporta un pacient la spital a fost implicată într-un accident în Capitală

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pacientul care se afla în ambulanţa implicată în accidentul rutier a fost preluat de un alt echipaj
Pacientul care se afla în ambulanţa implicată în accidentul rutier a fost preluat de un alt echipaj

O ambulanţă care transporta un pacient la spital a fost implicată într-un accident rutier, marţi dimineaţă, pe Calea Rahovei din Capitală, după ce şoferul unui autoturism nu a acordat prioritate echipajului.

Potrivit Brigăzii Rutiere a Capitalei, ambulanţa care transporta un pacient se deplasa dinspre Rahova spre Unirii, având semnalele luminoase şi acustice pornite. Echipajul a fost lovit de şoferul unui autoturism care nu a acodard prioritate.

Pacientul din ambulanţă nu a fost rănit în urma acestui accident, însă el a fost preluat de un alt echipaj şi transportat la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti.

Şoferul autoturismului a suferit un atac de panică şi a primit îngrijiri de la echipajul medical aflat în ambulanţa implicată în accident, nefiind necesară transportarea lui la spital, arată news.ro.

O ambulanţă privată a fost implicată într-un accident

Luni dimineaţă, o ambulanţă privată a fost implicată într-un accident, după ce şoferul unui autoturism nu a acordat prioritate echipajului care avea semnalele luminoase şi acustice pornite.

Concret, ambulanţa a trecut pe culoarea roşie, însă avea semnalele acustice şi luminoase pornite. În momentul în care a pătrun sîn intersecţie, echipajul a fost acroşat de un autoturism marca Peugeot.

Trei persoane care se aflau în autoturismul Peugeot au fost rănite uşor şi au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite