Noul Duster Coupe. Prima fotografie oficială

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce, cu ceva timp în urmă, Renault a dat de înţeles că pregăteşte o variantă coupe pentru SUV-ul Duster, producătorul francez a decis să pluseze şi a făcut publică o primă fotografie a modelului oarecum asemănător cu BMW X4, dar în variantă low-cost.

Maşina din imagine poartă sigla Renault, aşa cum va fi vândută pe piaţa din Rusia, unde va fi lansată prima dată. Treptat, modelul va fi pus la vânzare pe toate pieţele, iar în Europa va fi lansată cu sigla Dacia pe grila radiatorului. 

Într-un comunicat ataşat imaginii cu noul model, Renault a dat unele detalii despre strategia de  vânzare a variantei Duster Coupe. „La Salonul Auto Moscova 2018, Renault va prezenta în premieră mondială un concept, un crossover de segment C. Rusia va fi prima ţară în care va fi vândut acest model. Noul vehicul va fi o adevărată revelaţie pentru piaţa rusă de SUV-uri, întărind poziţia de lider a Renault în Rusia, pe acest promiţător segment care creşte rapid. (…). Rusia va fi prima ţară în care va începe producţia noului model global. Producţia noului crossover va fi demarată la uzina Renault din Moscova, care a fost selectată ca prima facilitate industrială pentru noul SUV global de segment C“, se arată în comunicatul Renault.

Potrivit informaţiilor furnizate de reprezentanţii Renault, maşina va avea o lungime comparabilă cu cea a lui Duster (aproximativ 4,30 metri) şi va costa între 20.000 şi 22.000 de euro.

Citeşte şi Dacia pregăteşte Duster Coupe, un fel de BMW X4 low-cost

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite