Miile de turişti care au petrecut la munte, se întorc acasă şi se pot crea cozi de maşini. Numărul poliţiştilor, suplimentat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Minivacanţa de Revelion se termină duminică, astfel că poliţiştii se aşteaptă ca traficul pe drumul naţional (DN) 1 să se intensifice pe Valea Prahovei, pe sensul de mers spre Capitală, dar şi pe celelalte artere importante din ţară precum Autostrada Bucureşti - Piteşti şi Autostrada Soarelui.

În vederea fluidizării circulaţiei pe DN1, pe Valea Prahovei, numărul de poliţişti rutieri a fost suplimentat, aceştia urmând să acţioneze în primul rând în intersecţii şi în zona trecerilor pentru pietoni.

Oamenii legii îi sfătuiesc pe şoferi, pentru a evita aglomeraţia, să folosească ruta alternativă DN1A Săcele - Cheia - Ploieşti.

Şi pe celelalte drumuri naţionale pe care se vor înregistra valori ridicate de trafic numărul de poliţişti rutieri va fi suplimentat, aceştia urmând să fie sprijiniţi de cei de la ordine publică.

Aglomeraţie este şi la punctele de Frontieră după ce românii care şi-au petrecut vacanţa de iarnă împreună cu familia se întorc astăzi la locuirile de muncă din străinătate. Autorităţile îi sfătuiesc pe şoferi să folosească şi alte puncte de ieşire din ţară, nu doar pe cele foarte cunoscute.

Potrivit Centrului Infotrafic al Poliţiei Române, sâmbătă, la Bărcăneşti, în judeţul Prahova, unde DN1 are patru benzi, au fost înregistrate peste 20.000 de autovehicule. Această cifră nu cuprinde însă autovehiculele care au circulat pe autostrada A3 Bucureşti - Ploieşti.

Mai multe ştiri pe aceeaşi temă:

Aglomeraţie la frontiere. Românii care se întorc la muncă în străinătate, sfătuiţi să iasă din ţară şi prin alte puncte decât cele foarte cunoscute

Românii care şi-au petrecut vacanţa de iarnă împreună cu familia şi astăzi de întorc spre locurile de muncă din străinătate sunt sfătuiţi să utilizeze duminică şi alte puncte de ieşire din ţară, nu doar pe cele foarte cunoscute, unde s-au produs deja aglomerări. Poliţia de Frontieră a asigurat artere de control suplimentare în principalele puncte de trecere a frontierei.

Trafic îngreunat pe DN1, în judeţul Braşov. Turiştii se întorc de la munte

Traficul rutier de pe Valea Prahovei este paralizat de maşinile turiştilor care se întorc din vacanţa de Sărbători, petrecută la munte. Pentru a ajunge de la un capăt al Predealului la celălalt, şoferii au stat la coadă aproximativ o oră, sâmbătă seara.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite