Michi de la Şuie Paparude este internat la Institutul de Boli Cardiovasculare C.C. Iliescu din Capitală. Starea lui este stabilă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Michi de la Şuie Paparude a suferit un infarct în urma unui concert din Timişoara FOTO Adevărul
Michi de la Şuie Paparude a suferit un infarct în urma unui concert din Timişoara FOTO Adevărul

Liderul formaţiei Şuie Paparude, Mihai Câmpineanu, cunoscut drept Michi, a fost transportat în cursul zilei de ieri cu un avion SMURD de la Timişoara la Bucureşti, unde a fost internat la Institul de Boli Cardiovasculare C.C. Iliescu din Capitală. Potrivit unor surse medicale, starea lui de sănătate este stabilă.

„Nu putem furniza mai multe detalii despre pacient, la cererea expresă a familiei”, au precizat surse din unitatea medicală. 

La rândul său, medicul Bogdan Opriţa, coordonatorul SMURD a declarat că pacientul a suportat bine transportul de la Timişoara la Bucureşti şi că Michi fost adus în stare stabilă în Capitală. 

Mihai Câmpineanu, în vârstă de 42 de ani, a suferit, în noaptea de 19 spre 20 octombrie, un infarct la finalul unui concert susţinut la Timişoara. 

Ulterior, Michi a fost internat la Secţia de Anestezie Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean din Timişoara, după ce a fost transferat de la Institutul de Boli Cardiovasculare Timişoara, unde ajunsese, în comă.

După intervenţia pe cord deschis, funcţia cardiacă a intrat în normal, iar pacientul a ieşit din comă, RMN-ul arătând că nu are leziuni cerebrale extinse, care să-i afecteze mobilitatea, pe viitor. 

Pentru puţin timp, Mihai Câmpineanu a respirat spontan, fiind deconectat de la aparate, dar medicii l-au reconectat, pentru a nu-i pune viaţa în pericol. 

Citeşte şi:

„E suflet în aparat”! Comunitatea online, alături de Michi de la Şuie Paparude

Michi de la Şuie Paparude a ieşit din comă: „Ne bucurăm că sunt semne bune ca evoluţie. Pacientul a fost dezintubat”

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite