Manda, despre protestul #rezist din faţa Sălii Palatului: În Germania, cei care au huiduit au fost luaţi cu jeturi de apă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Protest în timpul Congresului PSD FOTO Mediafax
Protest în timpul Congresului PSD FOTO Mediafax

Preşedintele Comisiei de numărare a voturilor din cadrul Congresului PSD, senatorul Claudiu Manda, a declarat sâmbătă, referitor la protestatarii din faţa Sălii Palatului, că şi în Germania au fost alegeri într-o sală, iar cei care au huiduit afară au fost luaţi cu jeturi de apă“.

„În Germania s-a întâmplat aşa - au fost alegeri într-o sală legale, aşa cum prevedea legea, afară cei care au huiduit au fost luaţi cu jeturi de apă”, a declarat Claudiu Manda.

Acesta a completat: „Nu am făcut o sugestie, am spus că în Germania, unde e democraţie, au libertatea să protesteze, dar într-un cadru legal”.

Sute de oameni protestează vizavi de Sala Palatului, în faţa lor fiind un cordon de jandarmi. Scandările se aud până în clădire, iar delegaţii la Congresul PSD se uită de la ferestre.

Protestatarii scandează ”Hoţii”, ”Dragnea nu uita, România nu-i a ta”, ”Condamnat penal, marş la tribunal”, ”PSD, ciuma roşie”, ”Justiţie, nu corupţie”, ”Liviu Dragnea ai ajuns trădătorul neamului”.

Unii dintre oamenii care au venit să protesteze au portavoce, astfel că scandările se aud în clădirea Sălii Palatului.

Mulţi delegaţi la congres au ieşit la ferestre pentru a vedea ce se întâmplă.

Citeşte şi:

Protestari de la Congresul PSD, ridicaţi de jandarmi. Scandările manifestanţilor se aud din clădirea Sălii Palatului. Delegaţii se uită de la ferestre

Dancă: PSD organizează un congres militarizat, folosind Jandarmeria ca armată de partid pentru intimidarea cetăţenilor nemulţumiţi de guvernare

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite