Traficul pe Autostrada Soarelui şi pe A4 a fost reluat. Ce trenuri au fost anulate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Traficul a fost reluat, luni dimineaţă, pe Autostrada Soarelui,  după ce a fost închis de vineri, din cauza zăpezii şi a viscolului. A fost reluat şi traficul rutier A4 Ovidiu-Agigea, DN 3 Ostrov-Murfatlar, DN 15 D Piatra-Neamţ – Roman (judeţul Neamţ), DN 3C şi DN 22D din judeţul Tulcea.

UPDATE Traficul rutier pe A4 Ovidiu-Agigea a fost redeschis, luni, la prânz, în timp ce pe DN 3 Ostrov - Murfatlar circulaţia a fost reluată cu restricţie pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 3,5 tone.

UPDATE Traficul a fost reluat pe tronsonul Lehliu - Gară –Constanţa al autostrăzii Soarelui, începând cu ora 9.45. Se circulă în condiţii de iarnă iar pentru evitarea producerii unor accidente, traficul rutier se va desfăşura sub supravegherea unui echipaj de poliţie rutieră, potrivit Centrului Infotrafic.

UPDATE Potrivit Centrului Infotrafic, începând cu ora 7.30, traficul a fost reluat pe DN 3C şi DN 22D din judeţul Tulcea.

Rămân în continuare închise A2 şi A4 şi DN 3 Ostrov - Basarabi, din judeţul Constanţa.

Restricţii de tonaj există pe 

DN 3 Basarabi - Constanţa (7,5 tone) şi  

DN 22C Cernavodă - Basarabi (7,5 tone);

Drumuri închise la ora 6.30 

A2 Bucureşti – Constanţa (tronsonul Lehliu-Gară – Constanţa);

A4 Ovidiu - Agigea;

JUDEŢUL CONSTANŢA:

DN 3 Ostrov - Murfatlar;

DN 3C;

JUDEŢUL TULCEA:

DN 22D Horia - Atmagea - intersecţie cu DN22A;

Drumuri cu restricţie de tonaj:

JUDEŢUL CONSTANŢA:

DN 3 Murfatlar - Constanţa (7,5 tone);

DN 22C Cernavodă - Murfatlar (7,5 tone);

JUDEŢUL IAŞI:

DN 28A Târgu Frumos – Paşcani – Moţca (7,5 tone).

Reamitnim că Administraţia Naţională de Meteorologie a emis pe sâmbătă cod gaben de vreme geroasă pentru toată ţara. Vremea se va menţine geroasă până miercuri, cu temperaturi maxime cuprinse între -17 şi -4 grade Celsius, cu cer înnorat şi ninsori izolate. Temperaturile minime pot atinge -26 de grade în noaptea de luni spre marţi, potrivit meteorologilor, citatţi de News.ro.

TRENURI ANULATE LUNI, 9 IANUARIE

Din cele 1300 de trenuri ale CFR Călători care circulă zilnic în România, s-a luat decizia anulării a 40 (ora 7.00) pentru facilitarea accesului utilajelor şi a echipelor de intervenţii şi pentru evitarea unor situaţii neplăcute pentru pasageri, pecizează CFR.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite