Ion Cristoiu, despre fotografia lui Sebastian Ghiţă cu Laura Coduţa Kovesi: „Am fost manipulat“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Captură din interviul difuzat de EVZ
Captură din interviul difuzat de EVZ

Jurnalistul Ion Cristoiu a venit cu precizări referitoare la o poză cu Laura Codruţa Kovesi pe care omul de afaceri Sebastian Ghiţă i-ar fi arătat-o pe mobilul său, în cadrul unui interviu.

Invitat la România TV, la emisiunea lui Victor Ciutacu, jurnalistul a menţionat că la petrecerea la care ar fi fost prezentă şefa DNA mai erau invitaţi fostul şef SRI George Maior, dar şi politicianul Vasile Dâncu.

„Cred că e o tactică a lui Sebastian Ghiţă. Şi eu sunt manipulat aici. A fost un film al întregii petreceri. Ar fi multe personaje acolo, şi Maior, şi Dâncu. De Florian Coldea nu ştiu. Din acest film făcut la petrecere, Ghiţă a făcut un stop cadru. De la stânga la dreapta sunt socrul lui Sebastian Ghiţă, soacra lui Sebastian Ghiţă şi Laura Codruţa Kovesi“, a declarat Cristoiu la România TV, vineri seară. 

Referitor la fotografie, Sebastian Ghiţă a spus, joi seară, că este făcută în crama locuinţei lui din Ploieşti

"Este alături de o doamnă frumoasă şi un domn mai cărunt", a comentat Cristoiu, Ghiţă subliniind că aceştia sunt membri ai familiei sale.

Ulterior, Ghiţă a precizat că imaginea cu Laura Codruţa Kovesi este un stop-cadru dintr-un film şi că nu este singura imagine în care aceasta apare.

De asemenea, la Antena 3 a intervenit socrul lui Sebastian Ghiţă, care a spus că petrecerea la care a participat Kovesi a avut loc, aproximativ, în noiembrie 2012. El a mai susţinut că Laura Codruţa Kovesi a stat la acea petrecere circa şapte ore şi "nu s-a plictisit".

Întrebat dacă Laura Codruţa Kovesi a vrut să facă poze, Sebastian Ghiţă a explicat: "Eram mai relaxaţi, mai deschişi. Sunt poze, filme. Aici, la acest eveniment mai erau nişte persoane. Nu cred că demiterea unui demnitar, mai ales a zeiţei anticorupţie, poate fi făcută scurgând poze. Această poză este de la mine de acasă, din Ploieşti".

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite