Incendiu puternic la Secţia ATI a Spitalului Judeţean Alba. Două cadre medicale au fost rănite. O infirmieră cu arsuri grave

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un incendiu puternic a izbucnit, sâmbătă dimineaţă, la Secţia ATI a Spitalului Judeţean Alba, două persoane, angajate ale unităţii,  fiind rănite. O victimă a suferit arsuri, iar cea de-a doua a fost intoxicată cu fum. Pompierii au găsit şi un pacient decedat, dar medicii spun că murise înainte de producerea incidentului.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Alba, Alina Marescu, citat de news.ro, a declarat, sâmbătă, că incendiul a izbucnit într-un salon de pe Secţia ATI a Spitalului Judeţean Alba, iar pentru stingerea acestuia au fost mobilizate două autospeciale de pompieri, o autospecială cu scară, două echipaje medicale cu ambulanţe şi 15 pompieri militari.

În urma incendiului a fost găsită o persoană decedată, fiind vorba de un pacient care ar fi decedat înainte de izbucnirea incendiului, iar două cadre medicale au fost rănite. Una dintre victime a suferit arsuri, iar cea de-a doua a fost intoxicată cu fum. Incendiul a pornit de la o lumânare aprinsă.

„Există o victimă decedată dar nu în urma incendiului, era decedată inainte de izbucnirea incendiului”, a spus Alina Marescu. Aceasta a precizat că incendiul a fost lichidat, iar în prezent specialiştii din cadrul ISU Alba încearcă să stabilească în ce condiţii a pornit focul.

Incendiul, izbucnit la câteva ore după ce pompierii au desfăşurat un exerciţiu în unitatea spitalicească, s-a produs într-un salon situat la etajul al II-lea, nefiind necesară evacuarea bolnavilor din celelalte saloane.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite