Incendiu într-un tren Regio care circula pe ruta Bucureşti - Feteşti. Zeci de călători au fost evacuaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Un vagon al unui tren care trebuia să ajungă de la Bucureşti la Feteşti a luat foc FOTO Arhivă Adevărul
Un vagon al unui tren care trebuia să ajungă de la Bucureşti la Feteşti a luat foc FOTO Arhivă Adevărul

Zeci de călători au fost evacuaţi, joi, dintr-un tren Regio după ce un vagon a luat foc. Trenul circula pe ruta Bucureşti Obor - Feteşti.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Călăraşi, Ovidiu Tătăranu, a declarat că, joi, în jurul orei 9,25, pompierii de la Secţia Dragalina au fost solicitaţi să intervină pentru stingerea incendiului izbucnit într-un vagon al unui tren, în zona localităţii Bogdana, comuna Dragalina, arată Mediafax.

La locul incendiului au fost trimise două autospeciale cu apă şí spumă.

În urma incendiului nu au fost înregistrate victime, iar vagonul care a fost afectat de incendiu a fost decuplat de la garnitura de tren.

CFR Călători a emis un comunicat de presă în care precizează că incendiul s-a produs la al doilea vagon al trenului Regio 8011 Bucureşti Obor - Feteşti, care are în compunere cinci vagoane, între staţiile Dor Mărunt şi Dragoş Vodă (secţia Lehliu – Ciulniţa).

De asemenea, conform documentului citat, niciunul din cei aproximativ 80 de călători nu a fost rănit, ei urmând să ajungă la destinaţie cu un alt tren.

În acest moment, pe relaţia Lehliu - Ciulniţa nu se înregistrează alte întârzieri în grafic.

O comise de cercetare va face demersurile necesare pentru elucidarea circumstanţelor în care s-a produs incidentul.

CFR Călători cere scuze călătorilor pentru acest incident şi îi asigură că toate măsurile operative întreprinse de către angajaţii feroviari au ca principal scop reluarea circulaţiei feroviare în condiţii de deplină siguranţă, se mai arată în comunicatul CFR Călători.

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite