IGSU scoate la concurs aproape 200 de posturi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă a anunţat că demarează procedura de recrutare, prin încadrare directă, pentru 198 de posturi existente la nivel naţional. Din totalul acestora,  121 sunt pentru ofiţeri, 72 pentru subofiţeri şi 5 pentru personalul civil.

Posturile scoase la concurs vizează domeniile juridic, logistic, achiziţii publice, preventiv, financiar, resurse umane, IT, educaţie fizică, comunicare, operativ şi transport.

Dintre cele 198 de posturi scoase la concurs, 13 sunt în cadrul Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă (4 - la prevenire situaţii de urgenţă, 3 – la analiză şi coordonare intervenţii şi câte unul la logistică, achiziţii publice, resurse umane, financiar, juridic şi informare şi relaţii publice.                            

 Celelalte 185 de posturi sunt la 40 de inspectorate pentru situaţii de urgenţă,  Baza pentru Logistică a IGSU, Centrul Naţional pentru Securitate la Incendiu şi Protecţie Civilă, Baza de Reparaţii a Tehnicii de Intervenţie Dragalina şi depozitele de rezerve proprii Mizil, Şinca Veche şi Tecuci. Astfel, 46 de posturi sunt la comunicaţii şi informatică, 42 la prevenire situaţii de urgenţă, 22 la logistică, 22 la financiar, două la resurse umane, 12 la achiziţii publice, 9 la juridic, 8 la educaţie fizică (instructori sportivi) şi 3 conducători auto.            

IGSU precizează că cererile de înscriere pot fi depuse, în perioada 3 – 10 ianuarie 2018, la structurile de resurse umane din cadrul unităţilor organizatoare, iar dosarele de recrutare necesare participării la concurs, până la data de 26 ianuarie 2018.

Examenul va fi structurat pe două componente constând în susţinerea unor probe eliminatorii la educaţie fizică, prin parcurgerea traseului aplicativ,  respectiv a testului scris de verificare a cunoştinţelor.

Toţi cei care doresc să urmeze o carieră militară pot consulta site-urile celor 47 de unităţi beneficiare sau pot opta pentru obţinerea informaţiilor de interes prin accesarea site ului inspectoratului general -  www.igsu.ro., secţiunea “Anunţuri”. 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite