Articol publicitar

FIFA 2014 aduce fiesta braziliană la Plaza România

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

Competiţie, spontaneitate, distracţie! Plaza România celebrează Campionatul Modial de fotbal de la Rio printr-un eveniment unic, dedicat în special tăticilor şi copiilor,  pe care îi invită să ia parte la o adevărată fiesta în stil brazilian.

Timp de patru weekenduri, între 21 iunie şi 13 iulie, mămicile, tăticii şi copiii sunt aşteptaţi în locurile special amenajate din Plaza România pentru a se bucura împreună de energia pe care doar un campionat mondial de fotbal o poate pune în mişcare. Au la dispoziţie play-station, porţi speciale de mini-fotbal, hârtie colorată pentru a face steaguri de sărbătoare, muzică, animatori şi multe  surprize.

În fiecare dintre cele patru weekenduri dedicate Campionatului Mondial de fotbal, părinţii şi copiii vor avea ocazia să ia parte la jocuri de fotbal tradiţionale, specifice fiecărei ţări participante la FIFA 2014. De asemenea, vor învăţa mişcări de samba pentru a se alătura dansatorilor care vor organiza flashmob-uri spectaculoase, cum numai la carnavalul de la Rio se mai întâmplă.

De la fiesta nu vor lipsi activităţile preferate ale celor mici: face painting, modelare de baloane, teatru de păpuşi, show-uri de magie, construcţii lego şi alte proiecte creative a căror tematică va fi desigur fotbalul.

„Sportul, în general, şi fotbalul în particular înseamnă competiţie, entuziasm, prietenie şi spirit de echipă, iar Campionatul Mondial este ocazia perfectă pentru a-i aduce împreună şi a întări legătura dintre tătici şi copiii lor. Poate că în viaţa de zi cu zi nu avem timp să ieşim cu copiii pe terenul de sport, să-i învăţăm cum se dă o pasă, cum se apără o poartă, ce înseamnă ofsaid, aut şi penalty, la ce folosesc cartonaşele arbitrilor. Dar sportul este cea mai uşoară cale spre o relaţie fericită între părinţi şi copii. Peste ani, îşi vor aduce aminte şi vor putea spune: de la tata ştiu asta! Aşa că îi invităm pe tătici să profite de ocazie şi să petreacă patru weekenduri pline de bucurie la Plaza România! În acest timp, mămicile pot să participe liniştite la celălalt campionat mondial, care are loc în fiecare zi şi care nu se termină niciodată: shoppingul!”, spune Nina Scarlat, Center Manager Plaza România.

Pogramul complet al activităţilor va fi disponibil pe site-ul Plaza România, precum şi pe pagina de Facebook a centrului comercial.

                     ***

plaza2

Grupul Anchor este prezent în România din 1997 fiind unul dintre cei mai puternici jucători de pe piaţă, prin portofoliul său de proiecte de retail, rezidenţiale şi clădiri de birouri. Anchor Grup a construit în Romania Bucureşti Mall, primul centru comercial modern la nivel local. De asemenea, grupul deţine Plaza Romania, una dintre cele mai populare destinaţii pentru cumpărături din Bucureşti, Anchor Plaza, prima cladire de birouri de clasa A integrată cu un centru comercial şi InCity Residences, ansamblu rezidenţial situat în centrul Capitalei. Valoarea totală a investiţiilor efectuate până în prezent se ridică la peste 350 milioane euro. Grupul continuă activ dezvoltarea unor proiecte de anvergură şi extinderea platformei de servicii.

https://www.facebook.com/plazaromania // http://www.plazaromania.ro

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite