EXCLUSIV „Viaţa lui Raed Arafat, din Palestina în România“, un documentar în premieră la Adevărul Live VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În premieră în România, jurnaliştii Adevărul vor prezenta un documentar cu mărturii exclusive despre viaţa lui Raed Arafat, cunoscutul medic si cel care a pus bazele Serviciului Mobil de Urgenţă Reanimare şi Descarcerare (SMURD) din România.

UPDATE Astăzi, de la ora 14.00, urmăriţi video documentar realizat de reporterii Adevărul în Nablus, oraşul natal al lui Raed Arafat. 

Realizat in Palestina, de jurnalistul Adevărul, Florin Ghioca, documentarul prezintă mărturii ale celor care l-au cunoscut în copilărie. Aceştia povestesc faptul că Arafat era un copil extrem de sârguitor la învăţătură şi visa, încă din clasa a 5-a, să salveze vieţi. Astfel, parcursul lui în viaţă şi faptul că a devenit un reputat medic în România nu a mirat pe nimeni. Dimpotrivă, oamenii sunt mândri că un locuitor al unei familii celebre din Nablus a ajuns demnitar în România, ţara care l-a adoptat.

Jurnalistul Adevărul, Florin Ghioca a stat de vorbă cu mai mulţi prieteni din copilărie, cu vărul acestuia şi cu un fost coleg de facultate. Filmat în oraşul Nablus, unde Raed Arafat a locuit până la 16 ani, înainte de a pleca în România unde a urmat cursurile Universităţii de Medicină “Iuliu Haţieganu” din Cluj, documentarul prezintă casa în care a copilărit şi în care acum stă familia lui, şcoala şi liceul unde a învăţat, dar şi detalii despre felul în care Raed Arafat "era medic încă din şcoală". Totul, miercuri la Adevărul Live de la ora 13.00.

EXCLUSIV: Viaţa lui Raed Arafat, din Palestina în România

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite