UPDATE Elev de 19 ani înjunghiat de un alt coleg la Liceul Tehnologic „Mecanică Fină“, din Bucureşti. Poliţia a deschis o anchetă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Elev de 19 ani înjunghiat de un alt coleg la Liceul Tehnologic „Mecanică Fină“, din Bucureşti  FOTO Adevărul
Elev de 19 ani înjunghiat de un alt coleg la Liceul Tehnologic „Mecanică Fină“, din Bucureşti  FOTO Adevărul

Un elev în vârstă de 19 ani, de la Liceul Tehnologic „Mecanică Fină“  din Bucureşti a fost înjunghiat în această dimineaţă de un alt coleg. În urma altercaţiei, tânărul s-a prezentat imediat la infirmeria şcolii, el fiind apoi transportat de către o ambulanţă SMURD la Spitalul „Sf. Pantelimon“ din Capitală.

UPDATE 13:44 - "Incidentul de la liceul Mecanică Fină a avut loc în jurul orei 10:20 în această dimineaţă. Un elev l-a "înţepat" pe un coleg cu un briceag. Agresorul are 16 ani, deci va răspunde penal, iar părinţii lui au fost deja informaţi. Victima se află în spital şi este în afara oricărui pericol", a declarat pentru adevarul.ro, inspectorul Marian Banu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar al Municipiului Bucureşti (ISMB).

UPDATE Elevul de la Liceul „Mecanică Fină“, în vârstă de 19 ani, a fost împins, în curtea şcolii, de un coleg din clasa a IX-a şi s-a rănit într-o tablă, au spus, miercuri, surse din cadrul unităţii de învăţământ.

Potrivit surselor citate, cei doi au avut o altercaţie în curtea şcolii, iar elevul din clasa a XII-a a fost împins de un coleg din clasa a IX-a şi s-a rănit într-o tablă.

Reprezentanţi ai Inspectoratului Şcolar al Municipiului Bucureşti (ISMB) au mers la Liceul „Mecanică Fină" pentru a analiza situaţia.

Purtătorul de cuvânt al ISMB, Marian Banu, a precizat că în prezent sunt două variante legate de acest incident, una din care rezultă că un elev a fost înjunghiat şi o alta care arată că ar fi fost împins de un coleg şi s-ar fi rănit într-o tablă.
 

„Elevul de 19 ani are o plagă înjunghiată la nivelul omoplatului drept, însă funcţiile vitale sunt bune. Acesta a fost transportat pentru îngrijiri medicale de specialitate la Spitalul „Sfântul Pantelimon“ din Capitală”, a declarat pentru adevarul.ro doctorul Bogdan Opriţa, coordonatorul SMURD.

Potrivit unor surse din cadrul Poliţiei, „elevul de 19 ani a fost atacat de un coleg din clasa a IX-a, cea care a sunat la numărul de urgenţă 112 fiind asistenta medicală din liceu. Ancheta este deocamdată în desfăşurare pentru a se stabili cauzele în care s-a produs conflictul“.

La rândul lor, surse din cadrul Inspectoratului Şcolar au declarat pentru adevarul.ro că nu cunosc momentan mai multe detalii despre incidentul petrecut în această dimineaţă.

Ei au precizat, însă, că o echipă a instituţiei va merge la faţa locului pentru a cerceta circumstanţele în care s-a produs conflictul dintre cei doi elevi.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite