UPDATE Elena Băsescu şi fiica ei, Sofia Anais, au fost externate din Spitalul Universitar. EBA a plătit 300 de lei pe zi pentru că a stat singură într-o rezervă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Traian Băsescu alături de nepoata sa, Sofia Anais FOTO Facebook
Traian Băsescu alături de nepoata sa, Sofia Anais FOTO Facebook

Elena Băsescu şi fetiţa acesteia au fost externate miercuri din Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti, unde mezina preşedintelui a născut prin cezariană, pe 1 septembrie. Înainte de a părăsi spitalul tânăra mămică a împărţit un tort jurnaliştilor aflaţi în faţa unităţii medicale. Potrivit purtătorului de cuvânt al spitalului, mezina preşedintelui Băsescu a plătit 300 de lei pe zi pentru că a fost cazată într-o rezervă.

UPDATE Elena Băsescu şi fiica sa, Raisa Anais, au plecat de la Spitalul Universitar însoţite de bunicul micuţei, Traian Băsescu. 

La ieşirea din spital, Elena Băsescu le-a spus ziariştilor că se simte „cu adevărat împlinită”.

La rândul său, preşedintele Băsescu a spus că este extraordinar să fie bunic.

UPDATE Mezina preşedintelui Traian Băsescu, Elena Băsescu, a plătit 300 de lei pe zi pentru că a vrut să stea într-o rezervă pe durata internării în Spitalul Universitar de Urgenţă din Bucureşti (SUUB), unde miercuri, înainte de externare, a fost împărţit un tort celor care se aflau în faţa spitalului. Tortul de 70/60 de centimetri, din ciocolată şi fructe de pădure, pe care era aşezată fundă mare roz din cremă şi era scris, tot cu roz, „Sofia - Anais”, numele pe care l-a primit nepoata preşedintelui a fost împărţit junaliştilor şi aparţinătorilor care se aflau în faţa spitalului.

Traian Băsescu: „Am primit nobilul titlu de bunic!”

Primul copil al Elenei Băsescu şi, în acelasi timp, primul nepot al preşedintelui ţării, a venit pe lume în ziua în care mama şi tatăl acestuia au împlinit un an de la căsătorie. Elena Băsescu a postat marţi pe Facebook numele fetiţei sale: Sofia Anais Ionescu-Băsescu.

Preşedintele Traian Băsescu declara, duminică, la ieşirea din Spitalul Universitar, că este bucuros că a primit „nobilul titlu de bunic”, iar nepoţica sa, despre care a spus, râzând, că seamănă cu el, este sănătoasă.

Întrebat cu cine seamănă copilul, Băsescu a răspuns „cu mine, sigur. Se vede, că s-a şi grăbit să iasă”.

Băsescu a spus că naşterea a fost prematură, copilul fiind aşteptat peste trei săptămâni, dar doctorii au decis că este mai bine ca operaţia să aibă loc la acest moment.

O fotografie în care şeful statului apare ţinându-şi în braţe nepoţica a fost postată, duminică, pe contul de Facebook „Alături de preşedintele nostru”, la scurt timp după ce Traian Băsescu şi-a vizitat fiica, la Spitalul Universitar.

Elena Băsescu şi Bogdan Ionescu s-au căsătorit, în septembrie 2012, la câteva zile după revenirea la Palatul Cotroceni a preşedintelui Traian Băsescu, care a fost suspendat două luni în vara anului trecut.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite