UPDATE Trei persoane au murit şi alte opt au fost rănite în urma unui accident produs pe Şoseaua de Centură a Capitalei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Trei persoane au murit în urma unui accident de pe Şoseaua de Centură a Capitalei
Trei persoane au murit în urma unui accident de pe Şoseaua de Centură a Capitalei

Trei persoane au murit şi alte opt au fost rănite în urma unui grav accident rutier care s-a produs pe Şoseaua de Centură a Capitalei după ce un TIR a lovit un microbuz. La această oră (16.20), circulaţia rutieră este închisă pe Şoseaua de Centură.

UPDATE 17.40 Cele două persoane care au fost internate la Spitalul Pantelimon, o tânără în vârstă de 18 ani şi un bărbat în vârstă de 26 de ani, sunt stabile, după cum a declarat medicul Fiorella Mitoiu, purtătorul de cuvânt al unităţii sanitare.

„Cele două victime erau din microbuz, una prezentând traumatism craniocerebral minor, cealaltă prezentând traumatism de membre. Cel mai probabil, vor necesita internare pentru supraveghere”, a declarat doctorul Mitoiu.

UPDATE „Două dintre victime tocmai au fost aduse la noi la spital. Una dintre ele se află, în momentul de faţă, la urgenţe minore, cealaltă la urgenţe majore, dar asta nu înseamnă că starea sa de sănătate este gravă”, a precizat medicul Florin Bica, de la Spitalul Bagdasar Arseni din Capitală.

Iniţial, autorităţile anunţaseră că în urma accidentului au murit doar două persoane, însă în urmă cu puţin timp a decedat şi o a treia persoană care se afla în stop cardiorespirator. Medicii de la SMURD ajunşi la faţa locului nu au mai putut să facă nimic pentru ea. 

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Ilfov, Simion Petruş, accidentul a fost anunţat în jurul orei 15.14, la faţa locului fiind trimise o autospecială de stingere cu spumă, una de descarcerare, o maşină a medicului de urgenţă, una de terapie intensivă şi cinci echipaje de prim ajutor.

La rândul lui, purtătorul de cuvânt al SMURD, Bogdan Opriţa a adăugat că la această oră două persoane sunt transportate la Spitalul Bagdasar din Capitală, două de Spitalul Pantelimon, alte cinci persoane fiind evaluate de paramedici. 

„Şase victime au fost preluate de SMURD, alte trei beneficiind de asistenţă medicală oferită de ambulanţele noastre. Este vorba de un tânăr de 24 de ani care a suferit un traumatism toracic şi care a fost transportat la Spitalul Floreasca din Capitală, dar este conştient şi cooperant. O altă persoană a suferit traumatisme minore, iar o a treia persoană nu a vrut să fie consultată”, a explicat pentru adevarul.ro medicul Alis Grasu, managerul Serviciului de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov (SABIf).

Şoferul microbuzului în care se aflau cele 11 persoane este încarcerat.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite