Două hoaţe din România furau cu zâmbetul pe buze în Austria

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Femeile au fost reţinute, dar apoi eliberate prin decizia procurorilor din Klegenfurt. Ele vor fi cercetate în stare de libertate pentru furt. FOTO gailtal-journal.at
Femeile au fost reţinute, dar apoi eliberate prin decizia procurorilor din Klegenfurt. Ele vor fi cercetate în stare de libertate pentru furt. FOTO gailtal-journal.at

Două românce, hoaţe în Austria, au furat de la o bătrână de 76 de ani, din Villach, un lanţ din aur în valoare de câteva sute de euro, cictima fiind luată prin surprindere de cele două, care s-au apropiat zâmbind spre ea şi au îmbrăţişat-o, moment în care a subtilizat bijuteria, relatează gailtal-journal.at.

Bătrâna le-a recunoscut la poliţie a doua zi, după ce femeile comiseseră un alt furt în Gailtal. Au cerut într-o parcare unei persoane de 78 de ani 10 euro, dar în timp ce primeau banii, au mai furat 150 de euro din poşetă. Au dispărut apoi din zonă cu o maşină.

Anchetatorii austrieci au stabilit că în primăvară, româncele de 25 şi 30 de ani au intrat în casa unei femei de 90 de ani tot în scop de jaf. Aceasta a fost atât de speriată încât le-a oferit singură bani numai să plece din asa ei.

Pe 3 noiembrie 2017, cele două au comis un alt furt într-o parcare din Gmünd, victimă fiind o femeie de 73 de ani. 

Româncele i-au cerut să facă o donaţie, moment în care i-au furat portofelul cu câteva sute de euro din poşetă. Când şi-a dat seama că nu mai are banii, bătrâna a plecat în urmărirea femeilor care au dispărut pe străzile din centrul localităţii.

S-a dus apoi la poliţie şi a depus o plângere şi le-a recunoscut pe cele două după ce poliţiştii i-au arătat câteva fotografii.

Femeile au fost reţinute, dar apoi eliberate prin decizia procurorilor din Klegenfurt. Ele vor fi cercetate în stare de libertate pentru furt.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite