Decizia preşedintelui Iohannis în privinţa cererii de revocare a procurorului-şef DNA, Laura Codruţa Kovesi, va fi anunţată săptămâna viitoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Klaus Iohannis va anunţa săptămâna viitoare ce decizie a luat în privinţa revocării procurorului şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie, Laura Codruţa Kovesi, informează un comunicat al Administraţiei Prezidenţiale.

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, pe 23 martie, la Bruxelles, că decizia privind revocarea sau menţinerea în funcţie a procurorului şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi, va fi luată după sărbătorile de Paşte.

„Această decizie este în analiză, ca să avansăm puţin cu discuţia noastră, pot să vă spun că nu voi anunţa această decizie înainte de Sărbători. Cel mai probabil, după Sărbători, vom avea o analiză completă şi o decizie“, a declarat preşedintele Klaus Iohannis. 

Şeful statului a subliniat că va analiza toate documentele care îi vor fi puse la dispoziţie de ambele părţi. „În luarea deciziei mă voi inspira din toate documentele puse la dispoziţie şi de o parte şi de cealaltă parte”, a completat Iohannis. 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite