Cuplu de români, condamnat la închisoare pentru obligarea unei adolescente la prostituţie în Londra

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un cuplu căsătorit de români, acuzat că a atras o adolescentă româncă la Londra cu promisiunea de a-i oferi un loc de muncă, dar pe care a violat-o în mai multe rânduri şi a obligat-o să se prostitueze, a fost încarcerat, relatează London Evening Standard în pagina electronică.

Curtea Coroanei de la Harrow, o suburbie din nord-vestul capitalei britanice, l-a condamnat vineri pe Marius Ciubotariu la 15 ani de închisoare pentru viol, trafic de persoane şi proxenetism, iar pe Andreea Ciubotariu la nouă ani de închisoare pentru complicitate la aceste infracţiuni.

Cei doi români au negat acuzaţiile, dar au fost găsiţi vinovaţi în urma procesului.

"Familia Ciubotariu a atras victima în Marea Britanie cu promisiunea unui post de bonă, dar a plănuit încă de la început să o abuzeze", a declarat Richard Hart, ofiţerul care a investigat cazul. "Viaţa tinerei nevinovate care căuta un loc de muncă a fost ruinată, dar sper că se va simţi un pic mai bine ştiind că cei care au abuzat-o sunt după gratii acum", a adăugat el.

Planul a fost pus în aplicare într-un sat din România, în 2013, când Andreea Ciubotariu, în vârstă de 26 de ani, care locuieşte la Harrow, a abordat victima propunându-i să vină la Londra să lucreze ca bonă. După ce tânăra, în vârstă de 18 ani, a fost de acord, Ciubotariu a ajutat-o să vină în capitala britanică.

Victima a sosit la Queensbury, în Harrow, imediat după Crăciun, în 2013, unde l-a cunoscut pe Marius Ciubotariu, în vârstă de 31 de ani. Însă, în loc să o ia acasă ca bonă, acesta a dus-o la un hotel şi a violat-o. El a luat-o acasă a doua zi, iar în următoarele zile a violat-o în mod repetat. I-a spus că urmează să lucreze ca prostituată, lăsându-i telefonul, dar spunându-i că lucrează la poliţie, astfel încât n-o va ajuta nimeni dacă va vorbi.

Ulterior, în ianuarie 2014, Marius Ciubotariu a dus-o pe tânără la un bordel, unde a fost obligată să întreţină relaţi sexuale. În ziua următoare a dus-o la alt bordel, unde a fost obligată să întreţină din nou relaţii sexuale.

Însă operaţiunea cuplului a fost dejucată după ce tânăra a contactat prieteni ai unchiului ei şi a reuşit să fugă de la familia Cuibotariu. Ea a fost încurajată să se adreseze poliţiei, iar cuplul a fost arestat la sfârşitul lui ianuarie 2014.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite