Cum răspunde ministrul Justiţiei la criticile lui Liviu Dragnea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a fost criticat dur de Liviu Dragnea
Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a fost criticat dur de Liviu Dragnea

Criticat de Liviu Dragnea pentru întârzierea pachetului de legi ale justiţiei, ministrul Tudorel Toader a replicat că nemulţumirea liderilor PSD  vine de la faptul că nu a fost impus un prag la abuzul în serviciu.

Liderul PSD Liviu Dragnea nu exclude o remaniere guvernamentală. Într-o intervenţie la Antena 3, liderul PSD i-a criticat aspru pe miniştrii Justiţiei şi Finanţelor şi a mai atenţionat că sunt membri ai Executivului care nu ţin pasul cu exigenţele programului de guvernare, potrivit Digi24.ro.

Concret, eproşurile la adresa ministrului Justiţiei sunt legate de întârzierea modificărilor la Codurile penale. În replică, Tudorel Toader a spus că este vorba despre o nemulţumire a liderilor PSD, deranjaţi că nu a fost impus un prag la abuzul în serviciu.

„Domnul ministru al Justiţiei trebuia să lanseze în dezbatere publică acest proiect privind cele patru, cinci, şase decizii ale Curţii Constituţionale, de a fi puse în acord cu legislaţia de acum două-trei săptămâni. Sunt nemulţumit că a spus că a doua zi îl pune pe site şi nu l-a pus”, a spus Liviu Dragnea.

Tudorel Toader, ministrul Justiţiei, răspunde acestor critici. „Proiectul de lege pentru modificarea Codului penal şi a Codului de procedură penală în acord cu CCR a fost elaborat la Ministerul Justiţiei, a fost trimis către Consiliul Superior al Magistraturii, am aşteptat, ne-au trimis sugestiile, pe unele le-am luat în considerare, pe altele nu, am dat forma finală şi l-am postat pe pagina de internet a Ministerului Justiţiei”, a spus ministrul.
 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite