Circulaţie îngreunată pe mai multe drumuri naţionale din cauza ceţii, în unele zone vizibilitatea fiind redusă sub 50 de metri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Circulaţia este îngreunată, joi dimineaţă, pe mai multe drumuri naţionale, din cauza ceţii, vizibilitatea fiind redusă sub 50 de metri pe unele porţiuni de drum din judeţele Buzău, Neamţ, Suceava, Vrancea, Iaşi, Bacău, Vaslui, Botoşani şi Galaţi, potrivit Centrului Infotrafic din Poliţia Română.

 În judeţul Buzău este ceaţă densă în zona localităţii Râmnicu Sărat, atât pe DN2 cât şi pe DN22, care reduce vizibilitatea sub 50 de metri.

Ceaţa reduce vizibilitatea sub 100 de metri pe DN2 (E85), în judeţul Vrancea, şi sub 200 de metri pe mai multe drumuri din judeţul Bacău.

Şi în judeţul Gorj este ceaţă, însă pe DN66 (E79), între localităţile Turceşti şi Bâlteni, vizibilitatea este redusă între 50 şi 100 de metri.

În judeţul Vaslui, pe DN28 este redusă vizibilitatea sub 200 de metri.

Ceaţă este şi în judeţul Bacău, însă vizibilitatea pe drumurile naţionale este mai mare de 200 de metri.

Judeţele Vrancea, Iaşi, Bacău, Vaslui, Botoşani şi Galaţi sunt sub avertizare cod galben de ceaţă până la ora 11.30,  potrivit Administraţiei Naţionale de Meteorologie.

Meteorologii au emis avertizări nowcasting cod galben de ceaţă şi pentru judeţele Buzău, Neamţ şi Suceava.

De asemenea, pentru mai multe localităţi din judeţele Cluj, Sălaj şi Bistriţa-Năsăud au fost emise avertizări nowcasting cod galben de polei.
viewscnt

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite