Bărbat călcat de tramvai în zona Liberty Center din Capitală. Acesta a fost transportat la spital

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Un bărbat a fost călcat de tramvai în Capitală FOTO Arhivă Adevărul
Un bărbat a fost călcat de tramvai în Capitală FOTO Arhivă Adevărul

Un bărbat de aproximativ 40 de ani a fost călcat de tramvai, fiindu-i retezată laba piciorului, vineri, în Sectorul 5 din Capitală, la intersecţia dintre Calea Rahovei şi Şoseaua Progresului. Victima a fost transportată la Spitalul Universitar.

„Din ceea ce se ştie până în prezent, bărbatul are membrul inferior stâng strivit, însă este conştient şi a fost transportat pentru investigaţii medicale la Spitalul Universitar”, au declarat pentru adevărul.ro surse din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti.

În momentul în care a fost lovit de tramvai, bărbatul traversa neregulamentar, a precizat purtătorul de cuvânt al Brigăzii Rutiere a Capitalei Andrei Codău.

Potrivit reprezentanţilor RATB, bărbatul accidentat a coborât dintr-un tramvai al liniei 32, care cicula spre Şoseaua Alexandriei, şi a fost lovit de un tramvai al aceleiaşi linii, care venea din sens invers.

Bărbatul, căruia i-a fost retezată laba piciorului, era conştient în momentul intervenţiei Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti, cu un echipaj de descarcerare, unul de prim-ajutor şi unul de terapie intensivă, a spus Daniel Vasile, purtătorul de cuvânt al ISU.

Victima a fost transportată la Spitalul Universitar.

Accidentul s-a produs în jurul orei 12.40, circulaţia tramvaielor în zonă fiind întreruptă timp de o oră.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite