Avocatul Casei Regale: Nu am fost citaţi şi nu comentăm zvonul despre Dieter Stanzeleit

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Familia Regală nu a fost citată şi nu comentează în niciun fel o eventuală acţiune care ar fi fost depusă în instanţă de Dieter Stanzeleit, care susţine că este fiul Regelui Mihai I, a declarat, joi seară, Adrian Vasiliu, avocatul Casei Regale.

Regele Mihai I este chemat din nou în judecată de cetăţeanul german Dieter Stanzeleit, care susţine că este fiul acestuia şi cere Judecătoriei Sectorului 1 efectuarea mai multor expertize pentru stabilirea acestui fapt, între care şi cea a comparării ADN-ului său cu cel al regelui, potrivit cererii depuse la instanţă.

Adrian Vasiliu, avocatul Familiei Regale a României, a declarat: „Nu am fost citaţi şi nu comentăm în niciun fel zvonul despre care am auzit şi noi".

Întrebat dacă ştie despre celelalte acţiuni în instanţă din străinătate despre care vorbeşte Dieter Stanzeleit în cererea depusă la Judecătoria Sectorului 1, avocatul Familiei Regale a spus: „Ştim tot".

Totodată, întrebat dacă aceste acţiuni au fost respinse, avocatul Familiei Regale a precizat: „El trebuie să vă spună ce s-a întâmplat cu ele".

Stanzeleit a introdus luni, la Judecătoria Sectorului 1, o acţiune prin care cere unui judecător să stabilească, în urma administrării probelor ce se vor propune pe parcursul judecării cazului, că Regele Mihai I al României este tatăl său biologic.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite