Aurelian Bădulescu: Am depus plângere penală împotrivia lui Gabriel Mutu pentru şantaj şi ameninţare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Aurelian Bădulescu
Aurelian Bădulescu

Viceprimarul Aurelian Bădulescu a declarat, miercuri, înainte de începerea votului pentru schimbarea sa din funcţie, că a depus plângere penală împotriva şefului PSD Bucureşti, Gabriel Mutu, pentru şantaj şi ameninţare.

„Vă aduc la cunoştinţă că ieri (marţi, n.r.) am depus plângere penală împotriva lui Gabriel Mutu pentru şantaj şi ameninţare. Voi duce acest demers până la capăt. L-am rugat să aştepte până la pronunţare, pe 7 martie, dar s-a grăbit. PSD Bucureşti să ştie că este condusă de un om care nu este interesat de unitatea partidului”, a declarat, miercuri, înainte votului privind schimbarea acestuia din funcţia de viceprimar, arată mediafax.ro. De asemenea, Bădulescu a recunoscut că de multe ori apelează „la registrul de înjurături” la şedinţele CGMB.

„Apelez uneori la registrul de înjurături, dar asta se datorează atitudinii dumneavoastră, stimaţi colegi de la USR (…) Am dreptul la ultimul cuvânt. Cu bune, cu rele, vreau să vă mulţumesc, chiar dacă sunt sau nu schimbat, rămân în PSD. Rămân acelaşi coleg, iar dacă voi rămâne viceprimar, vă garantez că nu mă voi schimba, pentru că nu pot. Nu am cu cine să discut”, a mai declarat Bădulescu.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite