Conflict armat în Militari. Un bărbat a împuşcat trei persoane după o ceartă într-un magazin. O tânără de 23 de ani a rămas fără ochiul drept

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Trei victime primesc îngrijiri medicale    FOTO: Adevărul
Trei victime primesc îngrijiri medicale    FOTO: Adevărul

Un conflict armat a avut loc sâmbătă în jurul orei 18:00, în cartierul bucureştean Militari, pe bulevardul Iuliu Maniu. Potrivit primelor informaţii, mai multe persoane au fost implicate în conflict, iar doi bărbaţi de 65 şi 36 de ani şi o femeie de 23 de ani, care a fost împuşcată în ochiul drept au ajuns la spital.

Două femei şi un bărbat, reţinuţi pentru ultraj contra bunelor moravuri, după conflictul armat din Militari

UPDATETânăra în vârstă de 23 de ani, împuşcată sâmbătă seară cu un pistol cu bile, în apropierea supermarketului Cora Militari, şi-a pierdut ochiul drept şi a fost în pericol de moarte, a declarat pentru Mediafax, Monica Pop, managerul Spitalului de Oftalmologie din Bucureşti.

Şefa spitalului a menţionat că globul ocular nu mai este la locul lui şi nu mai poate fi funcţional. „Putea să moară, categoric. Starea ei generală nu e proastă, dar vă închipuiţi cum e din punct de vedere emoţional ştiind că şi-a pierdut un ochi în acest fel”, a mai spus medicul Monica Pop pentru sursa citată.

Cele trei victime şi autorul atacului armat de la Cora Militari se cunoşteau şi chiar locuiau în acelaşi bloc, ei luându-se la ceartă în timp ce stăteau la coadă în supermarket şi continuând afară, când unul dintre ei a scos un pistol cu bile şi a tras în ceilalţi, potrivit unor surse din Poliţie. Atacatorul a fugit de la locul incidentului fiind în prezent căutat, potrivit Mediafax.

Cele trei victime rănite sunt doi bărbaţi în vârstă de 65, respectiv 36 de ani şi o femeie în vârstă de 23 de ani, care a fost împuşcată în ochiul drept. Una dintre victime, cu o plagă la abdomen, a fost transportată la Spitalul Universitar de Urgenţă Elias şi celelalte două, femeia şi încă o persoană care prezintă plăgi la nivelul gâtului, sunt la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti, potrivit declaraţiilor doctorului Bogdan Opriţă, coordonatorul SMURD Bucureşti.

Emilia Mihai de la Poliţia Capitalei a declarat pentru adevarul.ro că, într-adevăr, conflictul armat s-a soldat cu trei victime cărora li s-a acordat ajutor medical. „Este vorba de un conflict spontan între mai multe persoane care se cunoşteau, vecini. Colegii mei analizează acum imaginile de pe camerele de supraveghere”, a declarat Mihai.

Martorii prezenţi la faţa locului spun că agresorul implicat este cunoscut în cartier drept "băiatul lui Toma", membru al „clanului Toma”.

impuscaturi militari

Reprezentantul Poliţiei de la faţa locului a declarat la rândul său pentru presă că nu a fost vorba de o reglare de conturi ci de „un conflict spontan între două doamne”. Se pare că arma folosită a fost un pistol cu bile.

„M-am băgat să nu omoare pe altcineva”, a declarat televiziunilor de la faţa locului una dintre victime, în timp ce era transportată pe targă de către echipajul SMURD.

impuscaturi militari
Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite