Două accidente rutiere în Capitală, miercuri dimineaţă. Traficul a fost blocat câteva zeci de minute

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Două accidente rutier s-a produs în această dimineaţă în Piaţa Victoriei FOTO Adevărul
Două accidente rutier s-a produs în această dimineaţă în Piaţa Victoriei FOTO Adevărul

Două maşini, un taxi şi o Dacia Solenza, au fost implicate miercuri dimineaţă într-un accident produs în Piaţa Victoriei. În urma incidentului, două persoane au fost rănite uşor, primind îngrijri de specialitate de la medicii ajunşi la faţa locului. Într-un incident separat, un taximetru a intrat pe linia de tramvai în zona Barbu Văcărescu. Traficul era blocat, dimineaţă, însă, din fericire, accidentul nu s-a soldat cu morţi.

„Cele două maşini s-au ciocnit în apropierea liniei de tramvai, în sensul de mers şoseaua Ştefan cel Mare către Piaţa Victoriei. Traficul a fost blocat preţ de câteva zeci de minute, însă acum se circulă fără probleme în zonă. Legat de cele două persoane rănite, acestea au suferit răni uşoare. Una dintre ele a mers pe propriile picioare la spital”, a explicat pentru adevarul.ro Andrei Codău, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei.

Poliţiştii au încheiat cercetările la faţa locului, a completat oficialul.

Potrivit medicului Alis Grasu, managerul Serviciului de Ambulanţă Bucureşti - Ilfov (SABIf), una dintre victime este un bărbat care a suferit un traumatism cranio-cerebral minor şi o contuzie la umărul stâng, acesta solicitând să fie transportat la Spitalul Bagdasar-Arseni.

„Celalată victimă, care se afla în taxi, este o femeie în vârstă de 30 de ani, care a suferit de asemenea un traumatism cranio-cerebral minor. În maşină se afla şi o fetiţă în vârstă de 13 ani care a făcut un atac de panică. Cele două au fost duse la Spitalul Floreasca”, a declarat pentru adevarul.ro medicul Alis Grasu.

Accident şi pe linia tramvaiului 5

De asemenea, un alt accident similar s-a produs în cursul acestei dimineţi la intersecţia dintre Barbu Văcărescu şi Lacul Tei, pe linia tramvaiului 5. În urma incidentului, doi copii au fost răniţi uşor, o fată şi un băiat de patru ani, acesta din urmă având buza spartă.

„În taxi se aflau cinci copii cu vârste cuprinse între 4 şi 7 ani care se duceau la grădiniţă. Practic, maşina a întors în faţa tramvaiului şi atunci a avut loc coliziunea. Accidentul s-a produs după ce şoferul taxi ar fi întors pe linia de tramvai fără să se asigure, iar maşina a fost lovită de un tramvai”, a explicat Andrei Codău.

Între timp, circulaţia în zona bd. Tei - str. Barbu Văcărescu din Capitală, oprită temporar, miercuri dimineaţă, a fost reluată la ora 9.40.

A decedat după ce a fost lovită din plin de o maşină

În schimb, o femeie de 49 de ani a decedat miercuri după ce a traversat în fugă printr-un loc nepermis din Cartierul Berceni şi a fost lovită în plin de o maşină.

Şoferul, un tânăr de 25 de ani nici măcar nu a apucat să frâneze. Chemaţi de urgenţă la faţa locului, medicii nu au mai putut face nimic pentru a o salva pe femeie.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite