Copil din Vaslui, transportat cu elicopterul SMURD la spital după ce a căzut de pe bicicletă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Copilul a fost preluat de un elicopter SMURD FOTO:adevarul
Copilul a fost preluat de un elicopter SMURD FOTO:adevarul

Un băieţel în vârstă de 9 ani, din localitatea vasluiană Perieni, a ajuns în stare gravă la spital, după ce s-a dezechilibrat şi a căzut de pe bicicletă.

Potrivit primelor informaţii oferite de Inspectoratul de Poliţie al Judeţului (IPJ) Vaslui, băiatul se juca cu alţi copii pe un terenj agricol aflat în apropiere de locuinţa bunicilor acesta. La un moment dat, în timp ce micuţul se plimba cu o bicicletă, el s-a dezechilibrat şi a căzut, suferind o lovitură destul de urâtă în zona capului. 

Nefericitul incident s-a petrecut sub ochii bunicului, cel care, de altfel, a sunat la 112 pentru ajutor. „Când am ajuns la faţa locului, copilul era conştient, avea mai multe traumatisme, din care un traumatism cranian destul de sever. El a fost transportat de urgenţă la Spitalul Municipal <<Elena Beldiman>> din Bârlad pentru îngrijiri suplimentare“, ne-a declarat Aurora Popa, managerul Serviciului de Ambulanţă Judeţean Vaslui.

Din păcate, starea copilului s-a înrăutăţit, iar medicii bârlădeni au decis transferul acestuia la spitalul de copii „Sfânta Maria“ din Iaşi cu un elicopter SMURD. Şi poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs accidentul. 

Citeşte şi:

Copil de 3 ani din Vaslui în comă profundă, după ce a căzut de pe bicicletă

Copil de doi ani din Vaslui, transportat cu elicopterul spital, după ce s-a opărit în apa în care trebuia îmbăiat

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite