Accident pe A2: Circulaţia pe Autostrada Soarelui, blocată după răsturnarea unui autotren, a fost reluată

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Accident pe A2
Accident pe A2

Circulaţia pe autostrada A2, blocată pe sensul Bucureşti - Constanţa, la kilometrul 123, după ce un camion care transporta cereale a rupt glisierele de protecţie şi s-a răsturnat, a fost reluat marţi seară, şoferii fiind însă sfătuiţi să circule cu atenţie.

UPDATE: Potrivit Centrului Infotrafic din Poliţia Română, începând cu ora 18.20, traficul rutier a fost reluat pe autostrada A2, între Drajna şi Feteşti, pe sensul de mers Bucureşti - Constanţa.

Totuşi, şoferilor li se recomandă să reducă viteza şi să circule cu atenţie la kilometrul 123, în zona producerii accidentului, deoarece pe carosabil încă mai sunt urme de ulei şi motorină de la autotrenul răsturnat. De asemenea, sunt prezente şi autospeciale care curăţă calea de rulare.

Circulaţie afectată după accidentul pe A2 

Pe autostrada A2 Bucureşti - Constanţa, la kilometrul 123, s-a reuşit degajarea benzii numărul doi, pe sensul către Constanţa, începând cu ora 14.00, pentru a se permite autovehiculelor rămase în coloană după accidentul de pe A2 să îşi continue drumul, potrivit Centrului Infotrafic din Poliţia Română. Însă, de la Drajna, traficul se va devia în continuare pe DN 3A Drajna - Feteşti, până când se vor termina cercetările şi va fi eliberată partea carosabilă.

Din acest motiv, şi şoferii care se îndreaptă către Bucureşti sunt sfătuiţi să urmeze această rută, întrucât activităţile de degajare a părţii carosabile sunt de durată.

Circulaţia a fost întreruptă pe sensul de mers către Constanţa după ce un autotren s-a răsturnat. Camionul, încărcat cu cereale, care circula dinspre Constanţa către Bucureşti, a rupt glisierele de protecţie şi s-a răsturnat pe sensul opus, cauza probabilă a accidentului de pe A2 fiind explozia unui pneu.

Accident pe A2: un bărbat a murit 

În urma accidentului de pe Autostrada Soarelui, şoferul TIR-ului se află în stare gravă, iar pasagerul care se afla alături de el a murit la scurt timp după ce a fost preluat de echipajul SMURD.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite