Acccident grav în apropiere de Bucureşti, soldat cu opt răniţi

Acccident grav în
apropiere de Bucureşti, soldat cu opt răniţi

Mai multe persoane au ajuns la spital în urma rănilor suferite în accidentul rutier

Opt persoane au fost rănite în urma unui accident care a avut loc luni, în comuna Ciorogârla, din judeţul Ilfov, în care au fost implicate un microbuz şi trei autoturisme, au declarat pentru News.ro oficali din Poliţia Ilfov.

Ştiri pe aceeaşi temă

Accidentul a avut loc la ieşirea din comuna Ciorogârla spre Bucureşti, opt dintre persoanele aflate în maşini fiind rănite, fără însă a rămâne încarcerate.

La locul accidentului au fost trimise trei echipaje SMURD, care evaluează răniţii, unii dintre aceştia urmând să fie duşi la spital, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov, Daniel Vasile.

O maşină de descarcerare şi o autospecială de stingere au fost, de asemenea, trimise la locul accidentului, însă nu a fost nevoie de intervenţia acestora.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Bucureşti, Daniel Vasile, şapte persoane rănite în accident au fost transportate la spital, acestea fiind conştiente. Trei persoane au fost duse la Spitalul Elias, iar patru la Universitar.

citeste totul despre: