Copil nenăscut ucis de un şofer fără permis pe şoseaua Chitila din Capitală

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Trei persoane au murit şi două au fost rănite în urma unui accident produs pe Şoseaua Chitilei din Bucureşti
Trei persoane au murit şi două au fost rănite în urma unui accident produs pe Şoseaua Chitilei din Bucureşti

O femeie de 31 de ani însărcinată în opt luni şi soţul ei au fost spulberaţi pe trecerea de pietoni, duminică seara, de o maşina scăpată de sub control, care era condusă de un bărbat care nu deţinea permis de conducere. Şoferul, de 40 de ani, a murit câteva ore mai tâziu. Cei doi pietoni erau însoţiţi şi de fiul lor de 3 ani care a scăpat ca prin minune cu viaţă, fiind transportat imediat la Spitalul de Copii Grigore Alexandrescu.

Primele cercetări ale accidentului care s-a produs duminică seara pe Şoseaua Chitila din Capitală au arătat că şoferul autoturismului care a lovit, pe trecerea de pietoni, o familie, provocând moartea celor doi soţi şi rănirea copilului lor de trei ani, nu avea permis de conducere, a declarat purtătorul de cuvânt al Brigăzii Rutiere a Capitalei, comisarul şef Ovidiu Munteanu.

În autoturismul care a provocat accidentul, pe scaunul din faţă, se afla un copil în vârstă de 14 ani, care a suferit răni grave în urma accidentului, fiind dus şi el la spital. 

„Autoturismul, înmatriculat în Italia, venea dinspre Chitila spre Bucureşti. Pe fondul vitezei excesive, şoferul a pierdut controlul volanului şi a lovit două persoane care traversau strada. Maşina a lovit apoi un refugiu de tramvai şi a pătruns pe contrasens, unde a lovit doua autoturisme care circulau regulamentar, dinspre Bucureşti spre Chitila", a explicat comisarul şef Ovidiu Munteanu cum s-a produs accidentul.

Oamenii aflaţi în celelalte două maşini implicate în accident au scăpat doar cu o sperietură zdravănă. 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite