VIDEO Ce fac şoferii din Bucureşti când nu există un echipaj de poliţie în apropiere

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mulţi şoferi nu respectă regulile de circulaţie când nu vâd un echipaj de poliţie în zonă FOTO Adevărul
Mulţi şoferi nu respectă regulile de circulaţie când nu vâd un echipaj de poliţie în zonă FOTO Adevărul

Timp de două zile, reprezentanţii Brigăzii Rutiere Bucureşti s-au înarmat cu maşini neinscripţionate pentru a-i prinde şi sancţiona pe şoferii din Capitală care nu respectă regulile de circulaţie. Astfel, peste 40 de conducători auto au fost sancţionaţi contravenţional.

„Într-o mare proporţie, accidentul de circulaţie este urmarea erorii umane, cauzată de un anume tip de comportament la volan. Atitudini inadecvate duc, de regulă, la nenorociri pe drumurile publice, care de cele mai multe ori nu sunt întâmplătoare, pentru că la volan şi cu piciorul pe pedala de acceleraţie, unii şoferi îşi descarcă toate energiile negative acumulate“, susţin reprezentanţii Brigăzii Rutiere Bucureşti.

În acest context, mai multe echipaje de poliţie au acţionat pe străzile Bucureştiului sub acoperire, în perioada 7-8 iulie. Poliţiştii s-au împărţit în echipe şi au avut motociclete şi autospeciale neinscripţionate, pentru a reuşi să-i prindă pe şoferii care nu respectă regulile de circulaţie. 

În urma acţiunii,  46 de conducători auto au fost sancţionaţi contravenţional, iar valoarea totală a sancţiunilor contravenţionale a depăşit suma de 20.000 lei. De asemenea, aceştia au anunţat că astfel de acţiuni vor continua şi în perioada următoare.


 

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite