VIDEO Corporatiştii din Pipera, vedetele zilei. Au păşit din birou, direct pe covorul roşu întins la metrou

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pancarte motivaţionale după o zi grea de muncă
Pancarte motivaţionale după o zi grea de muncă

Aproape 50 de tineri entuziaşti i-au primit în urale şi aplauze furtunoase pe toţi cei care au coborât amrţi seară la metroul din Pipera timp de o oră.

Grupul „Delivering life“ a organizat în marţi seară o primire fastuasă celor care lucrează în zona Pipera şi folosesc metroul. Tinerii au coborât aproape de peron, au întins covorul roşu şi au format cordoane de-o parte şi de alta a scărilor, organizându-se într-un comitet de primire demn de festivitatea de la Cannes.

Cei care au intrat la metrou la ora 17.30, majoritatea corporatişti ieşiţi de la serviciu, au avut ocazia să vadă cum e să fii vedetă pentru câteva secunde. Au fost aplaudaţi frenetic, felicitaţi şi complimentaţi de un numeros grup de tineri necunoscuţi. Scopul acţiunii a fost doar acela de a aduce un sfârşit de zi mai bun, după un program de lucru încărcat. 

Cei mai mulţi călători au intrat în vagoane cu un zâmbet larg întipărit pe chip, semn că evenimentul „Gala Oamenilor“ şi-a atins scopul. „Mi se pare că încurajează corporatiştii să nu mai fie trişti şi obosiţi. Prin faptul că ne-au încurajat, e o picătură care te-ajută, e un impuls“, crede o tânără roşcată după paşii făcuţi pe covorul roşu.

Organizatorii au avut la ei şi pancarte motivaţionale, inscripţionate cu mesaje ca „să ai o zi frumoasă“, „te iubim“ sau „eşti un om frumos“, totul pentru a aduce un zâmbet şi a sparge monotonia. „Delivering life e o idee de-a noastră de-a face diverse lucruri mai nonconformiste în spaţiul public, să surprindem oamenii, să-i scoatem din normalitatea din fiecare zi“, face un scurt rezumat al conceptului Octavian Stanciu, IT-istul grupului.

Despre „Delivering life“ şi despre proiectele lor, poţi afla mai multe de pe site-ul grupului, şi de pe pagina lor de facebook.

București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite