VIDEO Biciclist din Bucureşti, ameninţat cu un cuţit în plină zi. Doi bărbaţi furioşi susţin că biciclistul le-a făcut semne obscene: „Te tai, dă-i drumul de aici!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bicicliştii ies în stradă an de an pentru a cere Primăriei Capitalei să le facă piste FOTO Dorin Constanda
Bicicliştii ies în stradă an de an pentru a cere Primăriei Capitalei să le facă piste FOTO Dorin Constanda

În ultima vreme, pe internet au apărut mai multe filmuleţe în care au fost suprinse scene grave de violenţă în traficul din Bucureşti.

Fie că vorbim despre episodul în care o femeie a fost agresată într-un troleibuz al RATB, fie că discutăm despre un alt episod controversat petrecut într-un tramvai din Capitală, scenele surpinse cu ajutorul telefoanelor mobile sunt de-a dreptul revoltătoare. În urmă cu câteva zile, un nou filmuleţ şocant a fost făcut public pe reţelele de socializare de către un biciclist.

Cât de periculos este să circuli cu bicicleta în Bucureşti? Un şofer nervos ameninţă un biciclist că-i rupe picioarele

Acesta a reuşit să filmeze cum un doi bărbaţi care conduceau o maşină pe străzile Bucureştiului coboară din autoturism şi vin să îl agreseze pe biciclist. Aceştia sunt supăraţi şi îi reproşează biciclistului că le-ar fi arătat semne obscene.

În momentul în care aceştia se apropie de biciclist începe un schimb dur de replici şi înjurături. Punctul culminant este atins în momentul în care unul dintre bărbaţii aflaţi în autoturism se apropie de biciclist şi scoate un cuţit, ameninţându-l că o să-l rănească.

Din fericire, conflictul se stinge în momentul în care cei doi bărbaţi se reîntorc la maşina lor. Biciclistul susţine că a depus plângere la poliţie. Filmuleţul a fost postat aici.

București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite