Tânăr bucureştean, suspectat şi prins pentru furtul a două maşini

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr bucureştean, suspectat că a furat două autoturisme, a fost prins de poliţişti Serviciului Furturi de Autovehicule. Maşinile au fost recuperate şi predate oamenilor de la care tânărul le-ar fi sustras, una dintre victime fiind chiar tatăl băiatului.

Potrivit MAI, marţi, poliţiştii bucureşteni au fost sesizaţi cu privire la dispariţia unui autoturism din Sectorul 1. În mai puţin de 24 de ore de la sesizarea primită, poliţiştii Serviciului Furturi de Autovehicule l-au identificat pe suspectul principal şi au recuperat autoturismul dispărut.

Odată cu avansarea cercetărilor, poliţiştii au descoperit că tânărul suspectat de furt ar mai fi comis o infracţiune, la doar două zile diferenţă. Potrivit autorităţilor, tânărul ar fi sustras autovehiculul tatălui său, conducându-l pe drumurile publice fără să deţină permis auto.

De asemenea, din informaţiile obţinute de poliţişti a rezultat faptul că cele două autovehicule sustrase urmau să fie „valorificate de către suspect“. Autoturismele au fost înapoiate părţilor vătămate, iar întregul prejudiciul , în valoare de aproximativ 31.000 de lei, a fost recuperat în totalitate.

În acest moment, poliţiştii bucureşteni continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat şi conducerea pe drumuri publice fără deţinerea de permis de conducere.

Pe aceeaşi temă:

Hoţii de buzunare au furat 300 de euro de la un apropiat al lui Bill Clinton

Poliţia buzoiană le pregăteşte amenzi elevilor care sărbătoresc în trafic absolvirea liceului

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite