Străzile Bucureştiului sunt pline de gropi. Când începe plombarea găurilor din asfalt

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Strada Fabrica de Glucoză FOTO Marian Iliescu
Strada Fabrica de Glucoză FOTO Marian Iliescu

În fiecare primăvară, locuitorii Bucureştiului se confruntă cu aceleaşi probleme apărute în stratul de asfalt: gropile. Cu toate acestea, reprezentanţii primăriilor de sector şi cei ai Primăriei Capitalei susţin că încearcă să remedieze această situaţie.

O stradă plină de gropi este Fabrica de Glucoză, aici unde găurile din asfalt măsoară zeci de centimentri. Zi de zi, şoferii care trec prin zonă trebuie să facă slalom printre gropile enorme, încercând să nu-şi avarieze autoturismele. Gropi sunt pe majoritatea străzile din Bucureştiului, dar reprezentanţii primăriilor de sector şi cei ai Primăriei Generale susţin că acestea vor fi astupate în următoarea perioadă. 

În toate sectoarele Capitalei situaţia este destul de dificilă, iar bucureştenii se plâng de gropile apărute în asfalt. În sectorul 1, ca şi în celelalte, au apărut după sezonul rece o mulţime de gropi în asfalt. Cu toate acestea, reprezentanţii Primăriei Sectorului 1 susţin că în acest moment încearcă să identifice zonele cu probleme, încercând să reabiliteze în acest an toate străzile care s-au deteriorat.

Sectorul 2

Deşi sunt o mulţime de gropi şi pe străzile din sectorul 2, reprezentanţii primăriei aruncă vina pe Primăria Generală, spunând că „ arterele principale de circulaţie sunt în sarcina Primăriei Municipiului Bucureşti“.

glucoza

Gropile de pe strada Fabrica de Glucoză au câşiva centimetri adâncime FOTO Marian Iliescu

Sectorul 3

În ceea ce priveşte situaţia din sectorul 3, reprezentanţii primăriei susţin că gropile apărute în partea carosabilă după sezonul rece vor fi reparate, în acest moment fiind în curs de identificare străzile pe care au apărut astfel de probleme.

Sectorul 4

Şi în sectorul 4 se lucrează la remedierea problemelor apărute după sezonul rece, iar suma alocată pentru reparaţii se ridică la 2.000.000 de lei. De asemenea, spun reprezentanţii primăriei, aşteaptă ca Primăria Capitalei să repare arterele principale de circulaţie din sector, cele pe care PMB le are în grijă.

doamna ghica

Strada Doamna Ghica din Bucureşti este plină de gropi FOTO Marian Iliescu

Primăria Sectorului 5 nu a răspuns reporterilor „Adevărul“ cu privire la gropile apărute după sezonul rece, deşi sunt foarte multe şi aici.

Sectorul 6

Reprezentanţii Sectorului 6 susţin că în scurt timp se vor apuca de reparaţia străzilor deteriorate în această iarnă. Printre arterele identificate ca având probleme se numără: Aleea Poarta Sărutului, Aleea Coloana Infinitului, Aleea Masa Tăcerii din zona de locuinţe „A”, din cartierul „Constantin Brâncuşi” din strada Valea Oltului nr. 139 – 141, străzile Tolbei, Serg. Maj. Cara Anghel, Serg. Alexandra Postolache, Aleea Meseriaşilor din zona Ghencea – Compozitorilor. În ceea ce priveşte costurile, reprezentanţii primăriei susţin că abia după finalizare lucrărilor vor putea comunica costurile acestora.

Primăria Capitalei are grijă de marile artere de circulaţie

Reprezentanţii Administraţiei Străzilor, instituţie subordonată Primăriei Capitalei, au anunţat că de pe 2 februarie au demarat lucrările de astupare a gropilor apărute în partea carosabilă. Muncitorii intervin pe următoarele artere: Drumul Taberei, Iuliu Maniu, Mihăilescu Vintilă, Virtuţii, Calea Vitan, Vitan Bârzeşti, Calea Dudeşti, Octavian Goga, Gloriei, Nataţiei, Calea Griviţei, Strada Clăbucet, Strada Puţul lui Crăciun,        Strada Dornei, Ion Mihalache, Strada Turda, Bulevardul Unirii, Mircea Vodă, Nerva Traian şi Traian.

București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite