UPDATE Se aprind beculeţele în Bucureşti. Ce găsim la cel mai mare târg de Crăciun din oraş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

De câteva zile, Bucureştiul este îmbrăcat în straie de sărbătoare şi la tot pasul sunt o mulţime de oameni de zăpadă, ghirlande şi globuleţe colorate. Reprezentanţii municipalităţii au anunţat că beculeţele se vor aprinde luni seară.

UPDATE Beculeţele vor fi aprinse la ora 16.40, după cum au anunţat reprezentanţii municipalităţii.

Reprezentanţii Primăriei Capitalei au anunţat că vor apinde beculeţele montate pe străzile oraşului luni seară, pe 30 noiembrie.

Cel mai mare târg din Capitală

În acest an, peste 10.000 de beculeţe împodobesc arcadele Târgului de Crăciun, 200 de instalaţii cu câte 100 de becuri decorează cele 60 de căsuţe amplasate în piaţă, iar bradul tradiţional de Crăciun, înalt de 15 metri, este luminat de 20.000 de beculeţe. Deasupra pieţei a fost amplasată o impresionantă plasă luminoasă.

Aflat la cea de a patra ediţie, Bucharest Christmas Market vine şi în acest an cu multe evenimente festive, specifice sărbătorilor de iarnă, concerte şi spectacole, cadouri pentru cei dragi, preparate tradiţionale, decoraţiuni şi produse din toate regiunile ţării.

Timp de o luna, între orele 11:00 – 22:00, comercianţii din întreagă ţara îi aşteaptă pe vizitatori în cele 60 de căsuţe, cu o gamă variată de produse: ceramică pictată, icoane, măşti tradiţionale, jucării din lemn, instrumente muzicale, bijuterii, decoraţiuni şi ornamente specifice sărbătorilor de iarnă, dulceţuri, miere şi siropuri.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite