RATB a suspendat abonamentele de o zi cu plata prin SMS

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Abonamentele de o zi prin SMS au fost suspendate FOTO Arhivă
Abonamentele de o zi prin SMS au fost suspendate FOTO Arhivă

Regia Autonomă de Transport Bucureşti (RATB) a anunţat că a decis să suspende din prima zi a acestui an abonamentele de o zi prin SMS, fără a menţiona când o să fie reluat acest serviciu.

Astfel, de la 1 ianuarie 2015, bucureştenii nu îşi mai pot cumpără călătorii prin SMS, după ce reprezentanţii RATB au decis să suspende serviciul care permitea acest lucru. „Trebuie să precizăm că abonamentele de o zi pot fi încărcate acum de la centrele noastre, cu menţiunea că nu se mai poate face încărcarea prin SMS“, a precizat purtătorul de cuvânt al regiei, Constantin Tobescu.

De asemenea, acesta a precizat că „există unele probleme contractuale“ şi imediat ce acestea se vor rezolva, abonamentele de o zi vor putea fi încărcate, din nou, prin SMS.

Pe aceeaşi temă:

Troleibuzele RATB vor fi modernizate. Primăria Capitalei n-are bani pentru unele noi. Anul acesta au fost cumpărate şi două tramvaie

Mijloacele de transport în comun, cuptoare pe roţi. Vatman: „Dacă închid uşa o să leşin aici din cauza căldurii“

Planul Primăriei Capitalei pentru eliminarea traficului din centrul Bucureştiului: sensuri unice, scuaruri verzi şi benzi pentru maşinile RATB

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite