Articol publicitar

Protestul de la Glina

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

Data de 24 iunie a însemnat pentru locuitorii din Glina si Popeşti-Leordeni zi de protest! În urma problemelor întâmpinate în ceea ce priveşte groapa de gunoi de la Glina, locuitorii zonelor limitrofe au decis să protesteze, având în vedere că până acum rugăminţile nu le-au fost ascultate.

Faptul că locuinţele lor se află la mai puţin de 200 de metri de gunoi, că aerul este irespirabil, că apa nu este potabilă, iar sănătatea le este pusă în pericol i-a împins la protest.

Deşi autorizaţia gropii de gunoi a expirat la data de 1 iunie 2017, gunoiul nu a încetat să fie adus aici. Mirosul insuportabil le îngreunează traiul de zi cu zi, iar canicula accentuează totul. 

Reporterii mass-media au intervievat locuitorii si toţi au abordat aceleaşi probleme, tuturor fiindu-le frică pentru sanatatea lor şi a copiilor lor. Se află în imposibilitatea de a respira un aer curat, sau de a-şi creşte copiii într-un mediu non-toxic. 

image

Această problemă, care a fost ignorată până acum, a devenit una destul de serioasă şi care poate avea repercusiuni grave asupra oamenilor nevinovaţi ai zonei. Este de sperat ca în urma acestui protest, sa fie luate măsurile necesare asigurării unui trai decent pentru locuitorii zonelor Glina şi Popeşti-Leordeni.  

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite