Petiţie pentru salvarea Parcului Herăstrău. Bucureştenii vor să facă „zid în faţa nedereptăţilor“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Parcul Herăstrău din Bucureşti
Parcul Herăstrău din Bucureşti

Recent, bucureştenii au lansat o petiţie pentru salvarea Parcului Herăstrău. Concret, oamenii nu sunt de acord ca anumite părţi din Parcul Herăstrău să fie retrocedate.

Bucureştenii susţin în petiţia online că nu-şi doresc ca vreo bucată din Parcul Herăstrău să ajungă în proprietate privată şi că tot parcul ar trebui să rămână în continuare o zonă verde în care bucureştenii să iasă şi să se plimbe. 

Totodată, în petiţie se precizează faptul că bucureştenii vor face „zid în faţa abuzurilor“. Întreaga petiţie poate fi consultată aici.

Şi primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a scris pe pagina lui de Facebook că speră ca cele şapte hectare din Parcul Herăstrău să revină în proprietatea bucureştenilor. „Bucureşteni, daţi un vot pentru Parcul Herăstrău! Parcul Herăstrău a fost creat pentru bucureşteni, pentru petrecerea timpului liber şi pentru dezvoltarea sportului în general. Cele şapte hectare din Parcul Herăstrău trebuie să revină în proprietatea bucureştenilor“, a anunţat Sorin Oprescu. 

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite