Parcul Tineretului din Capitală va găzdui competiţia sportivă „Crosul Tineretului“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Participanţii vor avea de parcurs circa trei kilometri FOTO Organizatori
Participanţii vor avea de parcurs circa trei kilometri FOTO Organizatori

Parcul Tineretului din Capitală va găzdui miercuri, 7 mai, „Crosul Tineretului“, un eveniment destinat iubitorilor de sport. Cei care vor lua parte la competiţie vor putea pleca acasă cu numeroase premii.

„Crosul Tineretului“ va avea loc, miercuri, în Parcul Tineretului din Bucureşti, atunci când iubitorii de sport se pot întrece în competiţia organizată de Ministerul Tineretului şi Sportului în parteneriat cu Direcţia pentru sport şi Tineret a Municipiului Bucureşti, Federaţia Română de Atletism şi Asociaţia Minicipală de Atletism.

Evenimentul va începe la ora 10.30, atunci când Gabriela Szabo va da startul competiţiei. Cei care vor să participe la cros trebuie să se inscrie la unul dintre punctele situate pe platoul de la intrarea în parc (Bulevardul Şincai), în intervalul orar 8.00-10.00. Concurenţii vor avea de parcurs un traseu de aproximativ trei kilometri.

„Voi participa cu toată bucuria la Crosul Tineretului. Vreau să fiu alături de tineri, vreau să alergăm împreună pentru sănătate, pentru energie şi aş vrea să fie alături de noi cât mai mulţi bucureşteni. De aceea îi invit pe toţi la Crosul Tineretului să alerge şi să se bucure”, a declarat Gabriela Szabo.

„Crosul Tineretului“ face parte din proiectul „Zilele Tineretului“, eveniment desfăşurat  în perioada 2-9 mai.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite