Oficiile vamale din Bucureşti au, de astăzi, program prelungit

0
Publicat:
Ultima actualizare:
posta romana mediafax

Poşta Română a mărit programul de lucru al oficiilor vamale, ca urmare a reclamaţiilor primite din partea cetăţenilor, nemulţumiţi că nu pot ridica coletele după ce ieşeau de la serviciu. Oficiile poştale 5 şi 6 se deschid la ora 8,00 şi se închid la ora 20,00.

Compania Naţională Poşta Română a modificat programul de lucru cu publicul, la oficiile vamale din Bucureşti, pentru a veni în sprijinul clienţilor care au de ridicat colete extracomunitare. Astfel, începând de astăzi, aceştia vor avea mai mult timp la dispoziţie pentru a-şi întocmi formalităţile vamale impuse de Direcţia Generală a Vămilor şi a intra în posesia trimiterilor.

„Mulţumim Direcţiei Generale a Vămilor care a înţeles necesitatea prelungirii programului de lucru. Am analizat sesizările venite din partea clienţilor noştri care reclamau orarul prea scurt ce coincidea, de cele mai multe ori, cu programul lor de lucru. De astazi, le oferim posibilitatea de a-şi ridica coletele într-un interval prelungit de lucru cu publicul. Totodată, prin această modificare se va fluidiza şi fluxul de colete existent în cele două oficii cu asistenţă vamală”, a declarat Elena Petraşcu, Directorul General al Poştei Române.

Astfel, Oficiul Poştal 5 şi Oficiul Poştal 6, din Bucureşti, vor avea program de lucru de luni până vineri, în intervalul orar 8:00 – 20:00.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite