O femeie angajată ca bonă la o familie din Bucureşti a furat din casa în care muncea  un card de salariu, pe care l-a folosit pentru cumpărături şi l-a adus înapoi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O femeie angajată ca bonă pentru a avea grijă de copiii unei familii din Bucureşti a furat din casa în care muncea mai multe bijuterii, precum şi un card de salariu, pe care o tânără de 19 ani l-a folosit pentru cumpărarea mai multor produse. Femeia şi tânăra au fost arestate preventiv.

Potrivit Poliţiei Capitalei, o femeie de 31 de ani a sesizat poliţia cu privire la faptul că mai multe persoane necunoscute i-au furat din casă mai multe bijuterii şi cardul de salariu, care a fost utilizat pentru mai multe plăţi.

Poliţiştii au descoperit ulterior că bona, o femeie de 36 de ani, pe care familia o angajase la începutul lunii martie în urma unui anunţ de pe internet, a furat bijuteriile şi cardul, care a fost folosit pentru mai multe plăţi şi adus înapoi în casa familiei.

În urma percheziţiilor făcute la domiciliul bonei, poliţiştii au găsit bijuteriile furate. De asemenea, au descoperit faptul că o tânără de 19 ani a folosit cardul de salariu.

Cele două femei au fost arestate preventiv, fiind cerccetate pentru furt, operaţiuni financiare în mod fraudulos şi accesul ilegal la un sistem informatic.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite