Mansarda unui bloc cu şase etaje din Bucureşti arde ca o torţă. ISU: Locatarii au fost evacuaţi. Sunt 15 autospeciale de stingere şi trei autoscări

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Incendiul a izbucnit la mansarda unui bloc cu şase etaje FOTO ISU Bucureşti
Incendiul a izbucnit la mansarda unui bloc cu şase etaje FOTO ISU Bucureşti

Vineri, un incendiu a izbucnit la mansarda unui bloc cu şase etaje situat pe Aleea Mizil din Bucureşti. Mai multe echipaje ISU s-au deplasat la faţa locului, încercând să stingă focul.

UPDATE 19.45 În acest moment, incendiul nu se mai poate propaga, după cum au anunţat reprezentanţii ISU. Pompierii încercă să stingă ultimele focare.

UPDATE 18.49 Flăcările se extind cu repeziciune şi în acest moment la faţa locului sunt 15 autospeciale de stingere, trei autoscări, trei echipaje de descarcerare şi trei echipaje SMURD. 

UPDATE 18.30 Persoanele aflate în clădire au fost evacuate, iar o femeie în vârstă de 50 de ani a făcut un atac de panică, fiind preluată de un echipaj SMURD.

INCENDIU BUCURESTI

FOTO ISU Bucureşti

incendiu bucuresti

FOTO ISU Bucureşti

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti susţin că flăcările au afectat în jur de 500 de metri pătraţi. La faţa locului au ajuns nouă autospeciale de stingere şi două autoscări, iar pompierii susţin că pericolul ca focul să cuprindă o suprafaţă extinsă este foarte mare. 

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite