Mall-ul Sun Plaza, evacuat după un incendiu în parcare: 6 persoane la spital şi 3 maşini făcute scrum VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Centrul comercial din sectorul 4 al Capitalei Sun Plaza a fost evacuat duminică după-amiază din cauza unui incendiu izbucnit în parcarea subterană a clădirii. Şase persoane au fost transportate la spital după ce au fost expuse la fum.

UPDATE 18.40 Se permite accesul la parter şi la -1 pentru preluarea autoturismelor. În total au fost 6 victime: 4 cu expunere la fum, una cu atac de panică şi una cu durere toracică.

UPDATE „În momentele următoare, reprezentanţii complexului vor transmite un mesaj informativ pentru persoanele care sunt evacuate şi care aşteaptă permisiunea pentru acces în parcare, în vederea recuperării autoturismelor. Acţiunile de evacuare a fumului sunt în desfăşurare şi se va permite accesul doar după ce vor fi îndeplinite condiţiile de siguranţă“, a transmis ISU Bucureşti.

Autorităţile au transmis că patru persoane au fost transportate la spital după ce au fost intoxicate cu fum.

„Toate victimele au fost transportate la Spitalul Bagdasar-Arseni“, potrivit ISU.

De asemenea, trei maşini au fost distruse în incendiu.

Imagine indisponibilă

UPDATE Autorităţile au transmis că evacuarea s-a realizat în mod ordonat. „Evacuarea s-a realizat in mod coordonat, cu fortele isu, politie, jandarmerie si ale obiectivului. TotodatĂ sunt transmise mesaje vocale de evacuare prin intermediul difuzoarelor”, a transmis ISU Bucureşti - Ilfov.

Potrivit reprezentanţilor ISU Bucureşti – Ilfov, incendiul a izbucnit duminică, în jurul orei 16.00, la mall-ul Sun Plaza din Sectorul 4. 

Potrivit acestora nu există încă informaţii cu privire la existenţa unor persoane rănite în urma acestui incendiu. Reprezentanţii ISU Bucureşti – Ilfov spun că incendiul a fost lichidat, dar că este foarte mult fum care vine din parcarea subterană, de la minus 2.

Imagine indisponibilă
Imagine indisponibilă
Imagine indisponibilă
Imagine indisponibilă
București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite