Lărgirea Şoselei Fabrica de Glucoză închide circulaţia pe Strada Gara Herăstrău

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lucrările de pe Şoseaua Fabrica de Glucoză sunt aproape finalizate
Lucrările de pe Şoseaua Fabrica de Glucoză sunt aproape finalizate

Autorităţile anunţă că pentru continuarea lucrărilor la proiectul „Lărgire Şos. Fabrica de Glucoza, între Calea Floreasca şi Şos. Petricani”, începând din 10 iunie, se va proceda la închiderea circulaţiei pe Str. Gara Herăstrău, segmentul cuprins între Şos. Fabrica de Glucoză şi Str. Dimitrie Pompeiu.

Brigada Rutieră solicită conducătorilor de autovehicule să circule cu prudenţă, să respecte semnificaţia indicatoarelor rutiere montate temporar în zonă, precum şi semnalele poliţiştilor rutieri.

Pietonii au obligaţia să circule numai pe trotuare, să traverseze strada prin locurile special amenajate şi semnalizate sau la culoarea verde a semaforului electric, după o temeinică asigurare şi să nu staţioneze pe partea carosabilă, precizează Brigada Rutieră.

Reamintim că, primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anunţat recent că lucrările de lărgire a Şoselei Fabrica de Glucoză urmează să se încheie în cursul lunii iunie.

„Tronsonul cuprins între Şoseaua Petricani şi Şoseaua Barbu Văcărescu este executat în proporţie de 98% şi urmează să fie deschis circulaţiei în maximum două săptămâni. Sistemul de iluminat public a fost pus în funcţiune, separatoarele de sensuri au fost montate, iar semaforizarea este în teste. Săptămâna viitoare vor fi realizate marcajele”, a scris Firea sâmbătă, pe contul său de Facebook.

Conform aceleiaşi surse, lucrările la tronsonul cuprins între Bulevardul Barbu Văcărescu şi Calea Floreasca sunt executate în proporţie de 80%. În prezent se toarnă ultimele straturi de balast stabilizat, urmând să fie aşternute straturile de asfalt.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite