Jumbo, cel mai mare magazin de jucării şi decoraţiuni interioare din Grecia care a ajuns şi în Capitală, casa lui Moş Crăciun

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Magazinul Jumbo din Capitală a fost deschis în zona Theodor Pallady FOTO Adevărul
Magazinul Jumbo din Capitală a fost deschis în zona Theodor Pallady FOTO Adevărul

Jumbo este cel mai mare retailer de jucării, produse pentru copii şi decoraţiuni interioare din Grecia şi la doar trei săptămâni după ce a deschis primul magazin din România, Jumbo a ajuns şi în Capitală. Magazinul din Theodor Pallady a fost deschis pe 9 noiembrie. Duminică, câţiva bucureştenii au ieşit la cumpărături în noul magazin, cu micuţii de mână şi cu cărucioarele pline.

Bucureştenii au pornit, duminică, în căutarea cadourilor pentru cei mici cu ocazia Sărbătorilor de Iarnă. Înarmaţi cu entuziasm şi cărucioare, oamenii s-au strecurat cu mare grijă printre rafturile încărcate cu decoraţiuni de Crăciun din noul magazin Jumbo, din Capitală.

La intrarea în magazinul de pe strada Theodor Pallady sunt aşezate cu grijă mai multe biciclete, cărucioare şi accesorii pentru curte destinate copiilor. Vedeta este aşezată în mijlocul raionului: un castel gonflabil în care micuţii pot intra să se joace.

Moş Crăciun şi renul lui

Magazinul are parter şi etaj, iar în partea superioară, rafturile sunt împodobite cu fel de fel de accesorii pentru Sărbătorile de Iarnă. Bentiţe cu coarne de ren, care costă în jur de zece lei, căciuli ca cele ale Moşului şi baloane în formă de bomboane de peste un metru înălţime stau în coşurile metalice din magazin.

Ochii micuţilor veniţi în căutarea cadoului perfect sclipesc în faţa fiecărui raft, iar părinţii caută cu privirea cadouri despre care să îi povestească luna viitoare Moşului. Totodată, nu lipsesc nici hainele din noul magazin, acolo unde se înghesuie câteva persoane. 

O altă parte a magazinului este raionul decoraţiunilor interioare, acolo unde sunt aşezate de angajaţii magazinului fel de fel de figurine cu chipul lui Moş Crăciun sau al renilor lui. Un raft întreg este dedicat unor coroniţe de lemn în mijlocul cărora se află chipul curios al unui ren. 

Brazi artificiali şi dulciuri

Moş Crăciun, multiplicat în numerose jucării de pluş, priveşte atent de pe rafturi către vizitatorii magazinului din Pallady. Alături de el stau nemişcaţi mai mulţi reni care urmează exemplul colegilor de raft într-o atmosferă relaxată. Magazinul se aseamănă cu locuinţa lui Moş Crăciun, iar la fiecare colţ curioşii descoperă lucruri noi. 

Undeva în spatele unui raion, câţi brazi artificiali sunt expuşi privirilor curioase ale vizitatorilor, iar cei mici privesc cu interes spre zonele mai colorate ale magazinului.

Jucăriile din magazin sunt pentru copii de toate vârstele, de la bebeluşi care se pot juca în ţarcuri care costă în jur de 200 de lei, până la fetiţe care se pot plimba cu motociclete roz pentru care părinţii trebuie să scoată din buzunar în jur de 300 de lei. 

Opt magazine până la sfârşitul lui 2016

Până la finele anului fiscal 2014 Jumbo va deschide două-trei unităţi, în 2015 vor avea deja cinci magazine, iar până la sfârşitul lui 2016 numărul magazinelor Jumbo va ajunge la opt.
 

Analiştii financiari ai Eurobank Equities estimează vânzări de 14,2 milioane de euro pentru Jumbo, în primul an finciar de la intrarea pe piaţa din România.


Grupul Jumbo are 63 de magazine, dintre care în Grecia 52, în Cipru trei şi şi în Bulgaria opt. Grecii au depăşit anul acesta pragul de 500 de milioane de euro din vânzări.

Pe aceeaşi temă:

Jumbo, cel mai mare magazin de jucării şi decoraţiuni interioare din Grecia, şi-a deschis porţile la Timişoara

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite