UPDATE Incendiu puternic pe Bd. Metalurgiei din Capitală. Pompierii intervin cu 24 autospeciale. Circulaţia în zonă a fost restricţionată. Mesaj Ro-Alert

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Incendiul a cuprins două hale sitaute pe Bd. Metalurgiei Foto Andreea Unturică
Incendiul a cuprins două hale sitaute pe Bd. Metalurgiei Foto Andreea Unturică

Un incendiu puternic a izbucnit duminică după-amiază la două hale aflate pe Bd. Metalurgiei din Capitală. Potrivit ISU, incendiul se manifestă pe o suprafaţă de 1.000 de mp. Pompierii intervin cu 16 autospeciale şi trei autoscări

UPDATE: Un mesaj Ro-Alert a fost transmis pe telefoanele mobile ale locuitorilor din Bucureşti, care avertizează în legatură cu pericolul cauzat de degajările mari de fum.

Pompierii intervin cu 24 de autospeciale, trei autoscări, descarcerare şi trei ambulante SMURD. În interior sunt depozitate, paletizat, alimente in ambalaje de plastic.

ss

UPDATE: Numărul autospecialelor trimise la intervenţie a crescut la 20. Traficul în zonă este restricţionat, între Şoşeaua Berceni şi centrul comercial Metro.

Circulaţia în zonă a fost oprită pentru a permite intervenţia pompierilor. 

”Incendiul afectează două hale de câte 750 de metri pătraţi care sunt lipite una de cealaltă. Incendiul este în mijloc, dar este cu riscul de a se extinde spre o hală de o mie de metri pătraţi, lipită de cele două, şi la o clădire de birouri. Există risc de extindere”, a afirmat, duminică, la Digi 24, Raed Arafat, şedul DSU. 

incendiu bd metalurgiei

Potrivit acestuia nu sunt victime. 

”Nu sunt victime. Înţeleg că în cele două hale există ambalaje, este o fabrică de icre care are acolo depozitate ambalaje”, a mai precizat şeful DSU. 

Ştirea Iniţială: „Incendiu ce se manifestă la două hale pe bd Metalurgiei, cu degajari mari de fum şi flacăra violenţă, pe o suprafaţa de aprox 1000 mp. Intervin 16 autospeciale şi trei autoscări”, a transmis Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă.

Incendiu Bd. Metalurgiei

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite