Articol publicitar

HubDesign Grand Opening – cel mai nou spaţiu de design şi evenimente!

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:
advert

Pe data de 4 octombrie 2018, într-o atmosferă cosmopolită, a fost inaugurat în centrul Capitalei HubDesign - spaţiul de design al viitorului. Invitaţii au putut admira cele mai noi colecţii de design din Europa, piese de design deosebite care întregesc tabloul unui spaţiu ideal.

Cum a luat naştere HubDesign? O multitudine de companii au început să se preocupe mai mult de ceea ce consumatorul îşi doreşte, venind în întâmpinarea lui cu concepte unice, menite să îi ofere cea mai mare satisfacţie. Cu toate acestea, pentru a alege un element de design care să semene cât mai mult cu aşteptările lor, oamenii vor, ca într-un spaţiu unic, să  întâlnească, cât mai multe companii şi servicii de design. HubDesign facilitează această legătură între companii şi consumatorul final pentru ca acesta din urmă să poată lua cele mai bune decizii în ceea ce priveşte proiectele de design.

Imagine indisponibilă

De asemenea, HubDesign oferă un spaţiu minunat de high design, pentru evenimente corporate şi de presă. 

HubDesign este spaţiul de design care te va face să pătrunzi într-o lume a eleganţei şi perfecţiunii. Fiecare element de mobilier din HubDesign contribuie la transformarea spaţiului într-un obiect al fascinaţiei şi admiraţiei, un mic univers în care oricine se regăseşte şi se simte confortabil. 

advert

Participanţii la lansarea oficială HubDesign, s-au bucurat de show-ul de live cooking oferit de unul dintre cei mai buni chefi din România, Cezar Munteanu, s-au delectat cu preparate gastronomice rafinate, muzică bună şi mult networking. Un eveniment perfect şi datorită companiilor KUMA şi Kronospan dar şi partenerilor Tchibo, Imperioso, Leonidas, Domeniul Bogdan, Mozart, Schlumberger, Moritz Eis, CONFORT magazin şi interior. 

   

Pasionaţii de design, dar şi cei care doresc să organizeze un eveniment deosebit pentru compania lor pot vizita HubDesign, pe strada Matei Basarab, nr 13-15, sector 3, Bucureşti. Brand-urile prezente în HubDesign sunt 360 Furniture, Axolight, Diqis, Canapelini,  CeramicheRefin, Daikin, Euphoria Kitchen Studio, Ferroluce, Gandia Blasco, Grohe, Innermost, Kuma Romania, Light Solutions, Mark Oliver, MOOR,  MyHouse-TheArtof Living,  Pinum, Quadra, Titan Mar, Tubes, Zoiss Home Design, Exotique. 

advert

*** 

Despre HubDesign

În inima Bucureştiului, chiar aproape de zona Unirii, poţi vedea de la distanţă o clădire uimitoare. Modernă, minimalistă, cu un design aparte, la parterul căreia a luat fiinţă HubDesign, un mic colţ de rai. HubDesign este cea mai bună alternativă pentru a descoperi design-ul interior. Pasiunea şi dragostea pentru design a dus la crearea unui spaţiu aparte, cu un concept complet diferit, care să ofere o experienţă unică celor ce îi păşesc pragul. Un loc de întalnire şi explorare, unde designerii, arhitecţii şi consumatorii finali pot găsi produsul sau serviciul de design dorit şi unde se pot organiza cele mai frumoase evenimente.

CONTACT: Meridian PR, rodica.velican@meridianpr.ro, +40 722 423 223

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite