Gerul din Capitală păstrează gheaţa de pe patinoare intactă. Unde patinează bucureştenii în aer liber

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sărbătorile de Iarnă au trecut, însă pationarele din Bucureşti rămân deschise pentru că temperaturile din oraş sunt foarte scăzute, iar gheaţă este într-o stare perfectă.

Ca în fiecare an, Parcul Cişmigiu din Capitală găzduieşte cel mai atractiv patinoar, aici unde în fiecare zi sute de oameni vin să se plimbe pe gheaţă ore întregi. Pentru că temperaturile sunt scăzute, gheaţa este într-o stare excelentă, iar bucureştenii se pot plimba în voie.

Patinoarul din Parcul Cişmigiu este deschis de luni până joi şi duminică în intervalul orar 10.00-21.00, iar fiecare bilet de intrare asigură două ore de patinat pe gheaţa amenjată în parc. Vineri şi sâmbătă, patinoarul este deschis în intervalul orar 10.00-24.00, iar intre cele două ore de patinaj, o oră este alocată refacerii gheţii. În timpul săptămânii, preţul unui builet de intrare costă 10 lei, în timp ce în weekend biletul costă cu cinci lei mai mult. Copiii cu vârsta mai mică de cinci ani au accesul gratuit pe gheaţă.

Reprezentanţii Primăriei Capitalei anunţă că patinoarul va fi deschis până la sfârşitul lunii februarie, în funcţie de condiţiile meteorologice.

Intrare gratuită în IOR

Reprezentanţii Primăriei Sectorului 3 au anuţat că patinoarul din Parcul IOR a fost inaugurat înainte de Crăciun. Acesta are o suprafaţă de 900 de metri pătraţi şi o capacitate de 300 de persoane, iar intrarea pe gheaţă este gratuită. Patinoarul este deschis zilnic în intervalul orar 10.00-22.00.

Pe aceeaşi temă:

Patinoarul din Parcul Titan îşi deschide oficial porţile. Intrarea este gratuită

Negoiţă, după ce mai mulţi cetăţeni au anunţat că strâng semnături pentru a-l demite: „Tocmai s-a înfiinţat un partid şi cred că el iniţiază astfel de lucruri“

Mai mulţi bucureşteni strâng semnături pentru demiterea primarului Sectorului 3 din Bucureşti, Robert Negoiţă

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite