FOTO A fost reparată avaria de la canalul colector de lângă Podul Izvor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vineri seară, muncitorii Apa Nova au finalizat lucrările de la colectorul de canalizare care s-a prăbuşit în apropierea Podului Izvor din Capitală.

„Apa Nova Bucureşti împreună cu antreprenorul Dimar S.A. au finalizat, în cursul serii trecute, lucrările de reparaţii la canalul colector de pe Splaiul Independenţei, zona Podului Izvor, lucrări determinate de avaria care a avut loc în data de 19 mai 2015.

Conform indicaţiilor Administraţiei Străzilor, începând cu ora 7.30, amplasamentul este  predat, de către Apa Nova Bucureşti, societăţii deţinătoare a contractului de întreţinere a carosabilului, Euroconstruct S.A.“, au anunţat reprezentaneţii Apa Nova.

image

Carosabilul a cedat din pricina avariei FOTO Sever Gheorghe

Cum a apărut groapa 

Reprezentanţanţii Apa Nova Bucureşti au declarat, pentru „Adevărul“, că groapa enormă din carosabil a apărut din pricina unei avarii. „Este vorba despre o defecţiune apărută la colectorul magistral de canalizare. Acesta este aici din 1911. De atunci nu a mai intervenit nimeni pentru a-l moderniza. Primăria Capitalei urmează să acceseze bani pentru modernizarea acestora“, spuneau angajaţii Apa Nova. 

image

Munciorii au finalizat lucrările abia vineri seară FOTO Roberto Selceanu

Colector magistral la care s-a produs avaria este alcătuit din beton şi se întinde între Lacul Morii şi Glina. În zona avariei, traficul rutier a fost un calvar din pricina restricţiilor de circulaţie impuse de Brigada Rutieră.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite