Bucureştiul, casa lui Cupidon în acest weekend. Târguri şi concerte dedicate Zilei Îndrăgostiţilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Până pe 24 februarie, în Capitală vor fi organizate numeroase evenimente dedicate Zilei Îndrăgostiţilor şi Dragobetelor. „Adevărul“ vă prezintă harta evenimentelor dedicate Zilei Îndrăgostiţilor, din acest weekend, în Capitală.

Două mall-uri din Capitală vor găzdui în perioada 11-16 februarie, respectiv 12-16 februarie, „Târgul Îndrăgostiţilor“. Bucureştenii pot cumpăra de aici cadouri pentru persoana iubită, în timp ce curajoşii îşi pot demonstra iubirea cu ajutorul verighetei sau inelului de logodnă.

Târgul va avea loc în Bucureşti Mall în perioada 11 - 16 februarie, în timp ce în Sun Plaza va fi deschis în perioada 12- 16 februarie. Îndrăgostiţii pot alege dintr-o gamă variată de cadouri, iar printre cele mai atractive daruri se numără cele care pot fi personalizate.

„Sufletele pereche vor vibra pe acorduri de muzică, iar cei mai îndrăzneţi vizitatori îşi vor pecetlui iubirea cu verigheta sau inelul de logodnă“, se arată într-un comunicat trimis de organizatori.

Târgul Îndrăgostiţilor se află la cea de-a doua ediţie, iar cei care vor să îi treacă pragul o pot face în fiecare zi, în intervalul orar 10.00-22.00, intrarea fiind liberă.

Inimioare de ciocolată şi bomboane

La Hanul lui Manuc, în perioada 14-16 februarie, se va organiza Sweet Fest, un eveniment la care pot participa toţi bucureşteni dornici să-şi îndulcească jumătate. Festivalul dedicat iubirii îşi va deschide porţile în fiecare zi la ora 10.00, iar la ora 19.00 se va închide. Cei care vor trece pragul târgului se vor putea bucura de o gamă variată de dulciuri, ciocolată, cafea, ceaiuri sau sucuri naturale.

Şi în Carrefour Militari se organizează în perioada 14-16 februarie evenimentul „Târg de Valentine's Day“, iar în perioada 21-23 februarie „Târg de Dragobete“. Bucureştenii vor putea cumpăra dulciuri de casă, produse handmade, bijuterii, cosmetice, îmbrăcăminte, şerbet, ciocolată sau produse bio.

Centrul comercial Sun Plaza găzduieşte pe 14 februarie o competiţie dedicată bucureşenilor prin care aceştia îşi pot demonstra dragostea. De asemenea, îndrăgostiţii îşi pot imortaliza iubirea în locuri special amenajate şi pot participa la cursuri de dans care să-i apropie. 

Concert în numele dragostei

Astăzi, de la ora 19.30, la Sala Palatului din Bucureşti, trupa Direcţia 5 susţine un concert dedicat Zilei Îndrăgostiţilor. Solistul Cristi Enache şi colegii săi promit un show cu o atmosfera specială pentru una dintre cele mai romantice zile din an. Bucureştenii pot achiziţiona bilete în reţeaua Eventim la preţuri care variază între 50 şi 150 de lei.  

Pe aceeaşi temă:

Ce facem de Ziua Îndrăgostiţilor? Cele mai importante evenimente din ţară, de St. Valentine's Day

Singur de Valentine's Day? Ia păpuşa vodoo, personalizată cu trăsăturile fostului partener

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite